Računalništvo, telefonija
10.01.2018 18:27

Deli z drugimi:

Share

Lenovo Miix 630 in prenovljeni ThinkPadi dvigajo poslovno mobilnost na nov nivo

Lenovo je na sejmu CES v Las Vegasu predstavil prenosni računalnik z aduti mobilnega telefona Miix 630 in prenovil družino prenosnikov ThinkPad.
Lenovo Miix 630 in prenovljeni ThinkPadi dvigajo poslovno mobilnost na nov nivo
Lenovo Miix 630 in prenovljeni ThinkPadi dvigajo poslovno mobilnost na nov nivo

Vedno povezan, vedno pripravljen računalnik

Mobilnost računalnikov z modelom Miix 630 dobiva novo dimenzijo. Hibridna 2-v-1 naprava presega pričakovanja, kaj lahko zmorejo prenosniki. Uporabniku omogoča prilagodljivost in produktivnost s sistemom Windows 10 S opremljenega prenosnika, ki je stalno povezan v mobilno omrežje, podobno kot pametni telefon. V pomoč so mu hitre 4G LTE povezave (ali pa Wi-Fi), uporabniku pa omogoča neprekinjen ogled do 20 ur video posnetkov z enim polnjenjem baterije. Prenosnik Miix 630 uporablja platformo Qualcomm Snapdragon 835 Mobile PC in je debel le 15,6 mm, tehta pa 1,33 kg. Windows 10 S z digitalno pomočnico Cortana® prav tako prisluhne ukazom uporabnika, tehnologija Windows Hello™ pa premore tehnologijo biometričnega prepoznavanja obraza za varnejšo in bolj praktično prijavo v računalnik.

Odzivnejši in pametnejši prenosniki ThinkPad

Blagovna znamka ThinkPad ostaja sinonim za najboljše poslovne prenosnike. Sveže inovacije na področju zaslonov, zasebnosti in povezljivosti bodo poskrbele, da bo nova družina prenosnikov X1 še bolj prepričljiva v delovnem okolju. Tablica X1 Tablet prihaja v 13-palčni različici in z zaslonom ločljivosti 3K in opcijsko LTE-A povezljivostjo. Prenosnika X1 Carbon in X1 Yoga pa sta bogatejša za digitalno pomočnico Amazon Alexa in premijske zaslone s podporo Dolby Vision HDR. Rešitev ThinkShutter Camera Privacy pa skrbi, da bolj plahi uporabniki kamere ne bodo več prekrivali z nalepko. Prenosnik X1 Carbon je bogatejši še za različice z na dotik občutljivim zaslonom, a še vedno ostaja najlažji 14-palčni poslovni prenosnik na svetu, izboljšana baterija pa nudi do več kot 15 ur avtonomije.

Prenovljena je celotna družina prenosnikov ThinkPad, in sicer modeli X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380 Yoga, L480 ter L580. Vsi so deležni nadgradnje strojne opreme, posebej model X280, ki predstavlja idealnega spremljevalca uporabnikov, ki so veliko na poti, saj tehta le 1,16 kg. Prenosnik T480 pa postavlja nove standarde pisarniških okolij, saj njegova nova razširitvena postaja premore tako infrardečo kamero, globalno LTE-A povezljivost in skupno kapaciteto baterije razširi z avtonomijo do 27 ur delovanja. T480 tako prinaša najboljšo kombinacijo zmogljivosti in teže v svojem razredu, medtem ko T580 prinaša hitrejši pomnilnik, dva sistema hrambe podatkov, prav tako pa je tudi zanj na voljo nova razširitvena postaja z zelo zmogljivo baterijo.

Uporabnike, ki prenosnike pogosteje uporabljajo na delovni mizi kot na poti, bo razveseljeval grafični dodatek Lenovo Thunderbolt™ 3 Graphics Dock, ki omogoča priklop do treh monitorjev ločljivosti 4K – in sočasno ustvarjanje panoramskega pogleda. Za bogato izkušnjo s področja mešane resničnosti Windows Mixed Reality pa skrbijo očala Lenovo Explorer v navezi s prenosnikom IdeaPad™ 720S, ki omogočajo igranje VR-iger ali pa sprehode po navideznih svetovih.

Cene in dobavljivost

Cene novih izdelkov bodo znane v prihodnjih mesecih, ko bodo ti tudi naprodaj v Sloveniji.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več