Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

13.02.2019      12:24
Lenovo

Lenovo TRUSCALE™ INFRASTRUCTURE SERVICES – storitve, ki temeljijo na dejanski uporabi

Družba Lenovo, ki se uvršča na seznam Fortune Global 500 in velja za tehnološkega vodjo na področju inteligentne preobrazbe, je danes najavila storitve Lenovo TruScale™ Infrastructure Services. Celovit nabor storitev Lenovo TruScale temelji na naročniških storitvah, ki strankam omogočajo rabo strojne in programske opreme za podatkovne centre na izbrani lokaciji brez predhodnega nakupa le-te.

Današnja podjetja in njihovi direktorji informatike potrebujejo podatkovne centre z infrastrukturo, ki jim bo omogočala rast, ne pa jo omejevala. Hiter razvoj tehnologije od podjetij zahteva, da poskrbijo za učinkovito in brezšivno integracijo novih tehnologij in bremen, pri čemer morajo upoštevati lastne omejitve glede virov, proračuna in kapitala. Pogosto IT-osebje porabi preveč časa s skrbniškimi opravili in vzdrževanjem, zato inovacije zaostajajo. Sodobne IT-rešitve bi morale biti skalabilne, posodabljanje pa avtomatizirano. S predajo področja IT v zunanje izvajanje se lahko podjetja osredotočijo na svoj osnovni posel. Po podatkih družbe IDC si 63 odstotkov kupcev na področju IT ob izbiri ponudnika IT-infrastrukture želi možnosti prilagojenih plačil ali modela plačila po uporabi.[1]

Lenovo v želji, da ugodi potrebam strank, predstavlja storitve Lenovo TruScale Infrastructure Services, nov pristop nabave IT-virov kot naročniški, na porabo vezan poslovni model. V novem modelu stranka nikoli ni lastnik strojne opreme ali drugih IT-virov, temveč le vsak mesec plača tisto, kar uporablja – IT tako postane operativni strošek. Lenovo strankam v okviru novih storitev nudi sisteme in rešitve ThinkSystem ter ThinkAgile, vključno z namestitvijo, upravljanjem, vzdrževanjem in odstranjevanjem.

Ponudba Lenovo TruScale temelji na modelu po dejanski uporabi, pri čemer ne obstaja minimalna kapaciteta naročila. Storitve Lenovo TruScale Infrastructure Services zagotavljajo, da stranke posamezne zmogljivosti plačajo le takrat, ko opremo dejansko aktivno obremenijo. Dodatno lahko IT-kapacitete povečujejo ali zmanjšujejo skladno s poslovnimi potrebami in tako zagotavljajo, da je njihova IT-infrastruktura vedno optimalne velikosti. Lenovova edinstvena rešitev zaračunavanja opreme tako stranki nudi prednosti računalniškega oblaka in varnost opreme na lokaciji. Cenik storitev, ki se zaračunavajo mesečno, je enostaven, cene pa vsebujejo vse spremljevalne storitve (vzdrževanje, podporo, upravljanje na daljavo in nadzor).

“Storitev Lenovo TruScale je resnično revolucionarna, saj spreminja način, kako IT-oddelki kupujejo in nadgrajujejo infrastrukturo svojih podatkovnih centrov. Naročniški model strankam omogoča, da plačujejo le tisto, kar uporabljajo, in hkrati odpravlja tveganje naložbe v IT-opremo,” je povedala direktorica oddelka storitev v Lenovo Data Center Group Laura Laltrello in dodala: “Naša ponudba velja za kakršnokoli konfiguracijo, ki jo potrebuje stranka – ne glede na to ali potrebuje več sistemov hrambe podatkov, več strežnikov, hiperkonvergenčno ali superračunalniško okolje. Vsako okolje se lahko spreminja skladno s potrebami posla.”

“Lenovo pospešuje inteligentno preobrazbo strank in njihovo digitalizacijo, saj jim nudi nove načine zagotavljanja varne in zmogljive infrastrukture. Z odstranitvijo začetne naložbe iz enačbe nakupa IT-opreme in uvajanjem naročniškega modela se lahko stranke osredotočijo na rast svojega posla vedoč, da jim bo vedno na voljo prilagodljivo IT-okolje,” je povedal direktor za stranke (Chief Customer Officer) v Lenovo Data Center Group Roderick Lappin in dodal: “Storitve Lenovo TruScale Infrastructure Services prinašajo kombinacijo ekonomske prilagodljivosti oblaka in varnosti podatkov na lokaciji podjetja, strankam pa zagotavljajo večjo agilnost, učinkovitost in enostavnost pri delu.”

Lenovo se zaveda, da je vrednost naročniškega modela v tem, da stranka lahko v realnem času spremlja svojo porabo in z njo upravlja ter tako predvidi stroške. Stranke storitev Lenovo TruScale imajo takojšen vpogled v trenutno porabo virov, ta jim je na voljo na posebnem portalu. Poleg tega imajo dodeljeno ključno osebo, ki jim še dodatno pomaga v primeru kakršnihkoli vprašanj.

Ponudba storitev Lenovo TruScale je na voljo preko podružnic Lenovo in partnerjev družbe Lenovo po vsem svetu. Lenovo si prizadeva poslovni model storitev Lenovo TruScale kar najbolj prilagoditi potrebam strank. Več informacij je na voljo na povezavi http://www.lenovo.com/TruScale.

____________________________

[1] Vir: IDC, Building a Utility Model to Deliver Datacenter Capacity, Doc # DR2018_LAL2_JC_SM, februar 2018

Sponzorirano

Google stalno beleži vašo lokacijo. Kakšen odnos imate do tega?

Izjemna poletna razprodaja spletne trgovine M... 2
slo81a  |  Še zmeraj so več kot 1x dražji od kitajc...
Omrežje 5G je občutljivo na visoke temperatur... 2
zgubar  |  "...saj naj bi teoretično ponujalo do 20...