24.02.2016 15:17

Lenovo predstavlja nov način povezovanja uporabnikov prek najrazličnejših naprav, omrežij in meja

Družba Lenovo je predstavila novo storitev globalnega mobilnega gostovanja Lenovo Connect. Lenovo tako postaja virtualni mobilni operater (MVNO), storitev Lenovo Connect pa bo uporabnikom prinesla brezšivno povezovanje prek različnih naprav, omrežij in meja. Stranke na Kitajskem in v regiji EMEA za mobilno gostovanje ne bodo potrebovale več ločene kartice SIM. Lenovo Connect tako prinaša nizkocenovno globalno gostovanje in bogato uporabniško izkušnjo, saj omogoča preprosto in hitro povezljivost podjetjem in posameznikom, ki želijo biti stalno povezani.
Lenovo logo

Na Kitajskem bo Lenovo storitev Lenovo Connect ponudil v navezi z izbranimi modeli pametnih telefonov in prenosnikov. Z enim samim klikom bodo uporabniki dostopali do mobilnega omrežja in internetni dostop plačevali po lokalni tarifi, pa čeprav bodo potovali po več kot 50 različnih državah sveta. Prva naprava s storitvijo Lenovo Connect na Kitajskem bo pametni telefon LeMeng X3.

V regiji EMEA bo Lenovo v partnerstvu s ponudnikom Cubic Telecom in drugimi lokalnimi ponudniki storitev Lenovo Connect ponujal na vrsti naprav Lenovo ThinkPad. Na začetku bo storitev na voljo v 45 državah regije EMEA, uporabniki pa bodo uživali v varni povezljivosti po konkurenčnih cenah. Lenovo Connect podpira vrsto prilagodljivih podatkovnih tarif za domačo in mednarodno povezljivost v več kot 110 državah po svetu.

Lenovo že dlje časa gradi lastne MVNO-zmogljivosti in danes predstavlja enega največjih virtualnih operaterjev z 11 milijoni naročnikov. Oblačne storitve podjetja uporablja že več kot 400 milijonov uporabnikov, storitev Lenovo Connect pa nadaljuje strategijo pametne povezljivosti družbe, ki stavi na integracijo oblačnih storitev in komunikacijskih kanalov na svojih napravah.

“Omrežja 5G in internet stvari so že na vidiku, zato pričakujemo eksponentno rast področja telekomunikacij. Storitev Lenovo Connect in naše lastne MVNO storitve so del strategije kreiranja pametne povezljivosti prek vseh omrežij, storitev in naprav, ki jih predstavlja globalno povezan svet,” je povedal vodja oddelka telekomunikacij v družbi Lenovo Wang Shuai.

Storitev Lenovo Connect bo v regiji EMEA na voljo v prvi četrtini leta 2016.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo