Računalništvo, telefonija
24.02.2016 15:17

Deli z drugimi:

Share

Lenovo predstavlja nov način povezovanja uporabnikov prek najrazličnejših naprav, omrežij in meja

Družba Lenovo je predstavila novo storitev globalnega mobilnega gostovanja Lenovo Connect. Lenovo tako postaja virtualni mobilni operater (MVNO), storitev Lenovo Connect pa bo uporabnikom prinesla brezšivno povezovanje prek različnih naprav, omrežij in meja. Stranke na Kitajskem in v regiji EMEA za mobilno gostovanje ne bodo potrebovale več ločene kartice SIM. Lenovo Connect tako prinaša nizkocenovno globalno gostovanje in bogato uporabniško izkušnjo, saj omogoča preprosto in hitro povezljivost podjetjem in posameznikom, ki želijo biti stalno povezani.
Lenovo logo
Lenovo logo

Na Kitajskem bo Lenovo storitev Lenovo Connect ponudil v navezi z izbranimi modeli pametnih telefonov in prenosnikov. Z enim samim klikom bodo uporabniki dostopali do mobilnega omrežja in internetni dostop plačevali po lokalni tarifi, pa čeprav bodo potovali po več kot 50 različnih državah sveta. Prva naprava s storitvijo Lenovo Connect na Kitajskem bo pametni telefon LeMeng X3.

V regiji EMEA bo Lenovo v partnerstvu s ponudnikom Cubic Telecom in drugimi lokalnimi ponudniki storitev Lenovo Connect ponujal na vrsti naprav Lenovo ThinkPad. Na začetku bo storitev na voljo v 45 državah regije EMEA, uporabniki pa bodo uživali v varni povezljivosti po konkurenčnih cenah. Lenovo Connect podpira vrsto prilagodljivih podatkovnih tarif za domačo in mednarodno povezljivost v več kot 110 državah po svetu.

Lenovo že dlje časa gradi lastne MVNO-zmogljivosti in danes predstavlja enega največjih virtualnih operaterjev z 11 milijoni naročnikov. Oblačne storitve podjetja uporablja že več kot 400 milijonov uporabnikov, storitev Lenovo Connect pa nadaljuje strategijo pametne povezljivosti družbe, ki stavi na integracijo oblačnih storitev in komunikacijskih kanalov na svojih napravah.

“Omrežja 5G in internet stvari so že na vidiku, zato pričakujemo eksponentno rast področja telekomunikacij. Storitev Lenovo Connect in naše lastne MVNO storitve so del strategije kreiranja pametne povezljivosti prek vseh omrežij, storitev in naprav, ki jih predstavlja globalno povezan svet,” je povedal vodja oddelka telekomunikacij v družbi Lenovo Wang Shuai.

Storitev Lenovo Connect bo v regiji EMEA na voljo v prvi četrtini leta 2016.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več