31.07.2018 16:51
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Lenovo Yoga 730

Lenovo je že pred leti z družino naprav Yoga ustvarilo novo kategorijo prenosnih računalnikov, s funkcijo zasuka zaslona okoli svoje osi. Posebna vrsta tečajev zaslona pa je modelom Lenovo Yoga omogočila, da se mimogrede prelevijo v zmogljivo tablico.
Lenovo Yoga 730

Preizkusili smo najnovejšo različico hibridnega prenosnika Lenovo Yoga 730. V premijsko oblikovano ohišje iz brušenega aluminija je vgrajen 13-palčni zaslon ultra visoke ločljivosti 3840 x 2160 (4K UHD), ki prikazuje izjemno ostro sliko z možnostjo, da ga postavimo v katerikoli položaj – klasični prenosnik, šotor (npr. za udobnejši ogled filmov) ali tablica. Pod za delo udobno tipkovnico se skriva pravi računalniški stroj – preizkušeni prenosnik je imel namreč vgrajen visoko zmogljivi procesor Intel Core i7-8550U ter 16 GB delovnega pomnilnika DDR4, s katerima je bil dobesedno kos vsakemu izzivu – tudi obdelava video posnetkov ločljivosti 4K mu ni delala nobenih težav. Za izjemno odzivnost prenosnika poskrbi še vgrajen hiter pogon SSD kapacitete 256 GB.

Proizvajalec navaja, da znaša avtonomija baterije okoli 11 ur. Dodaten plus je tehnologija hitrega polnjenja – vsega 15 minut polnjenja namreč zadostuje za do dve uri rabe! Za odličen zvok ob poslušanju glasbe ali ogledu filmov pa poskrbi vgrajen zvočniški sistem proizvajalca JBL Premium Audio.

Cena: 1.449 €, www.lenovo.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

COLBY d.o.o.