12.03.2013 14:31

Lexmark je inovativno, odlično in v prihodnost usmerjeno podjetje

Podjetje Lexmark je od združenja Manufacturing Leadership Council, ki deluje v okviru organizacije Frost & Sullivan in vsako leto organizira podelitev priznanj za najboljše proizvajalce na svetu, prejelo kar tri nagrade. Nagrade 2013 Manufacturing Leadership 100 Awards (ML100 Awards) je družba Lexmark prejela v prestižnih kategorijah inovativnega podjetja, operativne odličnosti in trajnostnega razvoja.
Lexmark je inovativno, odlično in v prihodnost usmerjeno podjetje

Letos je podelitev nagrad Manufacturing Leadership 100 Awards najboljšim proizvajalcem na svetu potekala že devetič. Vsa nominirana podjetja, ki so se za nagrade potegovala v 11 kategorijah, je ocenila večdesetčlanska strokovna komisija. Sedem kategorij je namenjenih podelitvi nagrad za izjemne projekte, štiri pa nagrade prinesejo za dosežke, ki so jih v proizvodnjo vpeljali posamezni proizvajalci oziroma njihovi vodje. V svetu, kjer vlada vse večja globalna tekmovalnost med proizvajalci izdelkov, so nagrade ML100 Awards podeljene podjetjem in posameznikom, ki močno izstopajo iz povprečja s pomembnimi inovacijami, prilagodljivostjo in skrbjo za stranke.

Združenje Manufacturing Leadership Council je Lexmarku podelilo tri prestižne nagrade, in sicer ga je prepoznalo za eno vodilnih podjetij na področjih inovativnosti, operativne odličnosti ter trajnostnega razvoja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606