Računalništvo, telefonija
04.11.2011 10:42

Deli z drugimi:

Share

Lexmark med najboljšimi ponudniki tiskalniških rešitev in storitev

Družba Lexmark je bila s strani analitičnega podjetja Gartner izbrana v magični kvadrant vodilnih podjetij na področju tiskanja. Podjetje Gartner periodično izdaja poročila o tiskalniški industriji in v njih tudi predstavi vodilna podjetja, ki jih uvršča v t. i. magični kvadrant. Podjetje Lexmark odlikuje celovitost vizije na področju tiskanja in sposobnost njene uresničitve.
Lexmark med najboljšimi ponudniki tiskalniških rešitev in storitev
Lexmark med najboljšimi ponudniki tiskalniških rešitev in storitev

Gartner med vodilna podjetja na področju tiskanja uvršča ponudnike, ki premorejo sodobne tiskalnike in pametne večopravilne naprave ter nudijo storitve s področja tiskanja ne glede na lokacijo svojih strank. Visok nivo storitev je zelo pomemben. Vodilna podjetja imajo pomembne tržne deleže v tiskalniški industriji ter lahko svojim strankam nudijo napredne oblike storitev in podpore. Prav tako ta podjetja odlikuje velik razvojni potencial.

Družba Lexmark strankam nudi širok nabor poslovnih tiskalniških rešitev, od namenskih tiskalnikov, večopravilnih naprav do naprav tipa vse-v-enem. Lexmarkove naprave odlikuje enostaven uporabniški vmesnik, ki deluje prek na dotik občutljivega zaslona e-Task, prav tako pa Lexmark strankam nudi poenostavitev tiskalniških procesov in učinkovito vključevanje naprav v dokumentni tokokrog. V zadnjih treh letih je Lexmark predstavil več kot 100 novih naprav za tiskanje in upodabljanje dokumentov, namenjenih majhnim, srednjim ter velikim podjetjem.

“Gartnerjeva uvrstitev družbe Lexmark v magični kvadrant najboljših podjetij na področju tiskanja je še eno priznanje za našo inovativnost v razvoju naprednih večopravilnih naprav. Razumemo namreč, da podjetja ne iščejo zgolj visoko učinkovitih tiskalnikov, temveč celovite tiskalniške rešitve, ki pomagajo dvigniti produktivnost dela. Ob združitvi naših večkrat nagrajenih večnamenskih naprav s poslovno programsko opremo za upravljanje vsebin Perceptive Software pa bomo podjetjem omogočili še hitrejši pretok informacij in odpravo ozkih grl, povezanih z dokumenti,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178