21.01.2019 13:24
Posodobljeno 5 let nazaj.

Lexmark ostaja vodilni ponudnik upravljanih storitev tiskanja in dokumentnih storitev

Analitsko podjetje IDC je v svojem poročilu IDC MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018–2019 Vendor Assessment družbo Lexmark označilo za vodilnega ponudnika upravljanih storitev tiskanja in dokumentnih storitev.

Lexmark tako že vrsto let ohranja vodilno vlogo na področju storitev upravljanja tiskanja, dokumentov, delovnih tokov v pisarniških okoljih in storitev varovanja tiskalniških okolij. V najnovejšem poročilu IDC MarketSpace je zapisano, da je Lexmark v najboljšem položaju, da učinkovito upravlja dokumentna okolja strank in jim pomaga pri dejanski digitalni preobrazbi.

Kot so zapisali v IDC, se Lexmark od konkurentov loči po svojem vertikalnem tržnem pristopu in globalnem zagotavljanju storitev. V kombinaciji z naložbami v oblačne tehnologije, internet stvari in analitiko je Lexmark ustvaril globalno platformo za zagotavljanje upravljanih storitev, ki je kos dinamiki sodobnih poslovnih okolij.

Poročilo IDC MarketScape še izpostavlja specifična panožna znanja, ki jih premore Lexmark, in njihovo kombiniranje z različnimi programi in aplikacijami. Podjetje tako strankam ne zagotavlja le tiskalniške infrastrukture, temveč tudi poskrbi za varnost in optimizacijo z dokumenti povezanih procesov.

“Naše naprave, rešitve in storitve so načrtno grajene z mislijo po brezšivni integraciji, ki podjetjem zagotavlja poenostavljeno, varno in produktivno tiskalniško okolje, ” je povedal tehnološki direktor družbe Lexmark Allen Waugerman in dodal: “Ponosni smo na dejstvo, da poročila IDC MarketScape prepoznajo naša prizadevanja, kako strankam ustvariti kar največ vrednosti.”

O tem, kako zelo zadovoljne so stranke z Lexmarkovimi storitvami upravljanja tiskanja priča tudi izjemno visok odstotek podaljšanja pogodb – kar 95 % strank namreč letne pogodbe obnovi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Diamantni partner