Računalništvo, telefonija
16.01.2019 18:23

Deli z drugimi:

Share

Lexmark prejel nagrado na področju rešitev za proizvodna okolja

Družba Lexmark je od neodvisne organizacije Keypoint Intelligence - Buyers Lab prejela prestižno nagrado 2018-19 BLI PaceSetter award for Manufacturing za najbolj prepričljive rešitve na področju zajema dokumentov v proizvodnji.
Lexmark prejel nagrado na področju rešitev za proizvodna okolja
Lexmark prejel nagrado na področju rešitev za proizvodna okolja

V poglobljenih raziskavah med proizvajalci originalne opreme za obdelavo dokumentov so strokovnjaki organizacije Keypoint Intelligence temeljito analizirali rešitve ponudnikov, tako na področjih programske in strojne opreme kot tudi storitev v različnih kategorijah rešitev za proizvodna okolja.

“Proizvodna vertikala predstavlja edinstvene izzive, ko gre za strokovne storitve in podporo, toda iskanje primerne strojne opreme je še posebej zahtevno za stranke,” je povedal Jamie Bsales, direktor analiz v organizaciji Keypoint Intelligence – Buyers Lab, in dodal: “Lexmark nas je navdušil s svojo široko ponudbo večnamenskih naprav in tiskalnikov, ki lahko zadovoljijo posebne potrebe, kot so ustvarjanje oznak RFID ali nalepk GHS. Lexmarkove naprave so zasnovane tako, da vzdržijo tudi ostre pogoje, ki vladajo v proizvodnih okoljih.”

Med Lexmarkovimi strankami je že 70 odstotkov 50 največjih proizvajalcev po vsem svetu. Ti se zanašajo na robustno industrijsko zasnovo Lexmarkovih naprav, ki se uporabljajo v različnih okoljih in tudi ekstremnih pogojih.

“Lexmark ima 25 let izkušenj z rešitvami, ki proizvajalcem pomagajo zmanjšati stroške in povečati učinkovitost,” je dejal direktor oddelka Retail and Manufacturing v družbi Lexmark John Linton in dodal: “Ponosni smo, da proizvajalcem po vsem svetu pomagamo preoblikovati njihove poslovne procese in dosegati boljši vpogled in nadzor nad procesi, ki temeljijo na papirju, s čimer lahko dosežejo pomenljive izboljšave poslovanja.”


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,