Računalništvo, telefonija
24.10.2010 14:25

Deli z drugimi:

Share

Lexmark z novimi barvnimi tiskalniki in večopravilnimi napravami

Podjetje Lexmark predstavlja novo generacijo tiskalnikov in večopravilnih naprav, ki podpirajo tiskanje v barvah. Delovni stroji iz družin X792 in C792 so namenjeni poslovnim okoljem z večjimi obremenitvami, odlikuje pa jih velik in na dotik občutljiv barvni zaslon e-Task, s katerim je upravljanje z dokumenti na napravah bistveno poenostavljeno.
Lexmark z novimi barvnimi tiskalniki in večopravilnimi napravami
Lexmark z novimi barvnimi tiskalniki in večopravilnimi napravami

Lexmark svoje nove tiskalnike opremlja z velikim barvnim zaslonom e-Task, ki močno olajša upravljanje naprave ter pohitri delo uporabnika. V navezi z enostavnim grafičnim vmesnikom uporabniki za dostop do in upravljanje z dokumenti uporabljajo na dotik občutljiv zaslon, ki zahvaljujoč številu funkcij ter bližnjic in prednastavljenih delovnih tokov občutno hitreje opravijo svoje naloge.

“Novi zasloni na dotik naredijo naše naprave še pametnejše in enostavnejše za uporabo. Lexmarkova tiskalniška platforma je ena najzmogljivejših v industriji, ob številnih prednastavljenih možnostih pa je delo tiskalnikov moč povsem prilagoditi delovnim in dokumentnim tokovom v podjetju,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning. Dodal je še: “Naše stranke z nakupom pametnih in zmogljivih tiskalnikov ne dobijo le učinkovitih naprav, temveč se pomembno dvigne tudi produktivnost zaposlenih.”

Barvne večopravilne naprave Lexmark X792

Družina barvnih laserskih večfunkcijskih naprav Lexmark X792 je opremljena z 10,2-palčnim zaslonom (26 cm), občutljivim na dotik, na katerem si uporabniki brez težav tudi ogledajo dokumente, ki jih želijo natisniti. Tiskanje in kopiranje dokumentov dosega hitrosti do 50 strani na minuto, Lexmark pa v družini X792 ponuja kar šest različnih modelov naprav, ki se med seboj razlikujejo po kapaciteti predalov za papir, naprednih možnostih obdelave dokumentov (zlagalnik, finišer …). Kot edina rešitev v svojem zmogljivostnem in cenovnem razredu Lexmarkova nova družina ponuja tudi luknjač dokumentov. Možnost vgradnje tonerjev z visoko kapaciteto črnila omogoča tudi dolgo avtonomijo naprave, saj takšni tonerji zmorejo kar 20.000 izpisov dokumentov. Prav široka prilagodljivost naprave, ki lahko opravlja številne naloge, podjetjem pomaga prihraniti pri stroških tiskanja, saj lahko na novi generaciji naprav, sama natisnejo in obdelajo različne vloženke, brošure in prospekte, ki bi jih sicer odstopila v izdelavo tiskarnam.

Barvni laserski tiskalniki Lexmark C792

Družina barvnih laserskih tiskalnikov Lexmark C792 predstavlja edine A4-tiskalnike na trgu, ki so opremljeni z barvnim na dotik občutljivim zaslonom. 4,3-palčni (11 cm) zaslon prikazuje grafični uporabniški vmesnik, ki je nadvse podoben vmesnikom pametnih mobilnih telefonov, kar naredi upravljanje naprave še bolj intuitivno. Družino Lexmark C792 sestavljajo štirje tiskalniki, ki poleg obojestranskega tiska dokumentov z razširitvenimi dodatki obvladajo tudi bolj zahtevna opravila. Odlikuje jih visoka hitrost izpisa, saj lahko v minuti natisnejo do 50 črno-belih oziroma 47 barvnih dokumentov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10