Računalništvo, telefonija
22.03.2016 10:46

Deli z drugimi:

Share

Logitech G je predstavil dve mehanski tipkovnici Cherry za igranje iger

Tipkovnici Logitech G610 Orion Brown in Logitech G610 Orion Red odlikujejo mehanska stikala Cherry MX, nastavljiva osvetlitev ter zasnova za najvišjo mero zmogljivosti.
Tipkovnica bo zadovoljila marsikaterega uporabnika.
Tipkovnica bo zadovoljila marsikaterega uporabnika.

Podjetje Logitech je danes objavilo, da bo razširilo svoj nabor mehanskih tipkovnic za igranje iger z modeloma Logitech® G610 Orion Brown in Logitech® G610 Orion Red. Oba izdelka sta opremljena z mehanskimi stikali Cherry MX, pa tudi po meri nastavljivo belo osvetlitvijo tipk z LED ter posebne tipke za upravljanje multimedijskih vsebin. Tipkovnici polne velikosti za igranje računalniških iger združujeta najnaprednejšo tehnologijo s tega področja ter kakovostno izdelavo v edinstveni ter izpopolnjeni oblikovni zasnovi, ki nudi najvišjo mero zmogljivosti za čisti užitek pri igranju.

“Ljubitelji posebnih tipkovnic si želijo širok nabor možnosti,” pravi Ujesh Desai, podpredsednik uprave in glavni direktor oddelka za igre pri Logitechu. “Naši tipkovnici G610 Orion odlikuje čista in prefinjena oblikovna zasnova ter mehanske tipke.”

Zanova za najvišjo mero zmogljivosti

Vsak oblikovni vidik tipkovnic Logitech G610 Orion Brown in Logitech G610 Orion Red – od najpreprostejših malenkosti, kot sta na primer matirana površina, na kateri se ne poznajo prstni odtisi, in trpežen pleten kabel, do najbolj kompleksnih podrobnosti, kot je med drugim napredna svetla bela osvetlitev tipk z zadnje strani – je zasnovan in izdelan z najvišjo mero natančnosti. Končni izdelek tako izraz najsodobnejše tehnologije na področju tipkovnic in edinstvenega dizajna.

Stikala/tipke Cherry MX

Tipkovnici Logitech G610 Orion Brown in Logitech G610 Orion Red uporabljata mehanska stikala, ki predstavljajo standard v proizvajalcev mehanskih tipkovnic. Stikala Cherry MX so testirana na 50 milijonov pritiskov in se sprožajo izjemno natančno, kar zagotavlja zanesljivost pri igranju računalniških iger. Izjemno tiha stikala Cherry MX Brown imajo izboklino za povratno informacijo pri tiopkanju, medtem ko izjemno tiha stikala izdelka Cherry MX Red odlikuje linearni pritisk za izredno hitro vklapljanje.

Po meri nastavljiva osvetlitev tip s svetilnimi diodami

Uporabniki lahko s pomočjo programja za igranje Logitech Gaming Software (LGS) izberejo in do potankosti prilagodijo osvetlitev vsake tipke, glede na svoj osebni slog, sistem ali okolje, nastaviti pa je možno tudi izklop osvetlitve, ko se sistema nekaj časa ne uporablja. Tipke se lahko osvetlijo in tako uporabniku pomagajo slediti razne uroke in druge ukaze. Poleg tega je s pomočjo LGS možno sinhronizirati tudi vzorce in učinke osvetlitve z drugimi izdelki serije Logitech G za igranje iger, da bodo med sabo usklajeno prikazovali enak vzorec osvetlitve. Na voljo sta vzorca dihanja in svetlobnega vala.

Lahko dostopni ukazi za krmiljenje multimedijskih vsebin

Tipkovnici Logitech G610 Orion Brown in Logitech G610 Orion Red sta opremljeni s tipkami, ki so posebej namenjene krmiljenju multimedijskih in omogočajo predvajanje, prekinitev in utišanje glasbe in videa v trenutku, kar uporabniku omogoča nadzor nad glasbo v ozadju, ne da bi za to moral zapustiti igro. Vrtljvi gumb je namenjen nastavitvam glasnosti, za predvajanje naslednje pesmi pa je dovolj samo pritisk na en gumb.

Popolna prilagodljivosti po meri

Tipkovnici Logitech G610 Orion Brown in Logitech G610 Orion Red s pomočjo LGS omogočata popoln nadzor. Uporabniki si lahko po meri prilagodijo priljubljene igre s pomočjo nastavljivih makrov za gumbe tipk F1-F12. Možen je nadzor nad osvetlitvijo posameznih tipk ter nastavitev, katere tipk se ugasijo ob vklopu načina igranja.

Cena in dobavljivost

Tipkovnici G610 Orion Brown in Logitech G610 Orion Red bosta v Evropi predvidoma na voljo v mescu marcu 2016 za priporočeno maloprodajno ceno 139 €. Več informacij najdete na strani gaming.logitech.com ali na našem blogu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888