12.08.2010 16:34

Logitech predstavlja elegantno tipkovnico-miško

Logitechova brezžična tipkovnica-miška COMBO MK520 konicam vaših prstov nudi udobnost in nadzor; vsebuje tipkovnico normalne velikosti in miško

Danes je Logitech predstavil Logitech Wireless Combo MK520, miško in tipkovnico normalne velikosti, ki konicam vaših prstov nudi udobnost in nadzor. Tipkovnica zagotavlja dovolj prostora za udobno tipkanje, medtem ko konkavne tipke nizkega profila zibajo konice vaših prstov. Laserska miška se zaradi zaobljenega dizajna z mehkimi gumijastimi stranskimi oprijemi dobro prilega obema rokama.

Konkaven dizajn in nežno zaobljeni robovi tihih tipk nizkega profila Logitech Incurve keys ustrezno pozicionirajo vaše prste in olajšujejo drsenje s tipke na tipko. Tipkovnica ima baterijo z življenjsko dobo treh let, vsebuje pa tudi krmiljenje medijev z dotikom tako, da lahko utišate računalnik ali preskočite na naslednjo pesem brez uporabe miške.

Miška normalne velikosti se zaradi udobnega zaobljenega dizajna z mehkimi gumijastimi stranskimi oprijemi dobro prilega obema rokama tudi po dolgih urah uporabe. Miška ima baterijo z življenjsko dobo enega leta, laser visoke zmogljivosti pa zagotavlja gladko sledenje na skoraj vsaki podlagi, razen na steklu ali zrcalu.

Droben Unitech združevalni sprejemnik je dovolj majhen, da ostaja v vašem računalniku, ko ste na poti in brezžično povezuje vključeno miško in tipkovnico z računalnikom tako, da sta obe pripravljeni kadar koli ju rabite. Poleg tega lahko enostavno dodate drugo združljivo miško, tipkovnico ali numerično tipkovnico – brez nadležnih večkratnih USB sprejemnikov.

Združevalni sprejemnik zagotavlja Logitechovo napredno 2.4 GHz brezžično povezljivost, ki vas skoraj brez zastojev ali izpadov povezuje na razdalji do 10 m. Vključuje tudi 128-bitno AES enkripcijo tipkovnice—kar je eden od najvišjih razpoložljivih nivojev varnosti tako, da je vaša informacija zares zaščitena.

Pričakuje se, da bo Logitech Media Combo MK520 naprodaj v Evropi v avgustu po priporočeni maloprodajni ceni 59.99 €.

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več