Računalništvo, telefonija
22.08.2017 10:30

Deli z drugimi:

Share

Magični triki na P10 Lite

Magični triki na P10 Lite
Magični triki na P10 Lite

Magični triki na Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite je pametni telefon, ki dokazuje, da le kombinacija naprednih tehnoloških funkcionalnosti in zmogljivosti ustvarja naprave, ki resnično zadovoljijo uporabnika. Kot eden izmed treh največjih proizvajalcev telefonov v svetu, je Huawei razvil lasten uporabniški vmesnik, ki uporabnikom dodatno prinaša številne nadgradnje. Huaweijeva vizija je, da do vseh aplikacij na telefonu pridete z največ tremi potezami.

Huawei P10 Lite prinaša zadnjo verzijo EMUI 5.1, ki deluje z Androidom 7. Ena izmed zanimiv funkcionalnosti tega so členkovni gibi, ki omogočajo hiter dostop do aplikacij. Vsak telefon upravljate z dotikom prstov, vendar le telefoni Huawei lahko zaznajo tudi vase členke, ki aktivirajo določene funkcije: pametni posnetka zaslona, risanje in poteza za razdeljeni zaslon.

Pametni posnetek zaslona

Posnetke zaslona delamo zelo pogosto – z njim si shranimo pomembno vsebino, ki jo velikokrat pošljemo tudi prijateljem. S Huawei P10 Lite je posnetek zaslona res hitro dostopen: le dvakrat potrkate po zaslonu in že lahko delite posnetek. Če pa želite zajeti zaslon, ki je večji od vidnega polja, potem na zaslon izpišite črko S, ki omogoča, da zajemate tudi celotne zaslone. Če pa želite posneti video zaslona, potem po ekranu potrkajte z dvema členkoma hkrati.

Risanje

Funkcija riši je verjetno najbolj enostavna pot do katerekoli aplikacije na vašem telefonu. Omogoča vam, da resnično hitro dostopate do štirih aplikacij: s preprostim izpisom črk c, e, m ali w s členkom. Vsaki črki lahko pripišete funkcijo po lastni izbiri. Na primer: ob izpisu črke c, aktivirate kamero.

Poteza za razdeljeni zaslon

Poteza, ki razdeli vaš zaslon na dva dela je uporabna za vse, ki vidite potrebo po uporabi dveh programov hkrati. S preprostim potegom po zaslonu aktivirate razdeljen zaslon, razmerje med obema pa lahko tudi prilagodite svojim željam!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več