Računalništvo, telefonija
07.06.2016 12:51
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mariborska skupina poletne šole EDIT cilja na enostavnejša letalska potovanja

Praznovanje 20. obletnice poletne šole EDIT tudi na Irskem
Praznovanje 20. obletnice poletne šole EDIT tudi na Irskem
Praznovanje 20. obletnice poletne šole EDIT tudi na Irskem

Digitalna preobrazba v današnjem spreminjajočem se svetu velja za kritični dejavnik uspeha mnogih podjetij. Mednje spadajo različna poslovna področja, tudi letalska potovanja. Comtrade je temo digitalizacije letalskih potovanj uvrstil tudi med izzive že 20. poletne šole EDIT 2016. Študentje bodo na brezplačni poletni šoli razvili ciljno usmerjen oglaševalski modul za digitalno transformacijo platforme, ki vključuje mnogo prednosti za uporabnika in ponudnika. Prijave na brezplačno poletno šolo so odprte do 14. junija.

Letalske družbe pospešeno digitalizirajo svoje storitve, da bi ostale konkurenčne. Možnosti, kot sta spletna prijava na let ali posredovanje informacije o letih preko pametnih telefonov, so uvedle prav z namenom ugajanja potnikom. A stranke so vse zahtevnejše in zahtevajo bolj osebno prilagojene izkušnje. Letalske družbe v iskanju strank in prihodkov vse bolj stavijo na ciljano oglaševanje. S pojavom novih spletnih kanalov oglaševalci odkrivajo nove vire prihodkov ter se hkrati soočajo z novimi izzivi, kot sta prepoznavanje ustreznih potencialnih potnikov in sledenje njihovim navadam.

Cilj mariborske skupine poletne šole EDIT je razviti ciljno usmerjen oglaševalski modul za digitalno platformo letalske družbe. Modul uvaja možnost posredovanja (npr. oglaševanja) vsebin s strani tretje osebe, ki preko omenjene platforme ponuja svoje storitve/izdelke. Oglaševalski modul bo vseboval pregleden uporabniški vmesnik – tako za oglaševalca kot zaposlene v podjetju, ki nadzorujejo proces oddaje oglasov. Srce modula bo predstavljal novo razvit odločitveni algoritem, ki oglase izbira na podlagi zanimanj uporabnika in zbranih podatkov, obenem pa preprečuje zasičenost/bombardiranje uporabnika z oglasi.

»Oglaševalci in letalske družbe želijo zagotovilo, da bodo oglaševalski napori vplivali na pravo ciljno skupino, ki je najbolj primerna za njihove izdelke in storitve. Študenti in mentorji bodo razvili oglaševalski modul, ki bo še nadgradil dosedanje rešitve s področja ciljanega oglaševanja na Comtradovi platformi,« je povedal Bojan Lozinšek, vodja razvoja poslovanja za mobilnost v podjetju Comtrade ter mentor v poletni šoli EDIT.

Praznovanje 20. obletnice poletne šole EDIT tudi na Irskem

Začetek poletne šole EDIT sega v leto 1996, ko je podjetje, takrat še Hermes Softlab, prvič uresničilo idejo o poletni šoli, na kateri so udeleženci pod mentorstvom zaposlenih svoje znanje in ideje preizkusili na projektih iz resničnega življenja. Poletna šola EDIT že dve desetletji vsako leto poteka v treh državah – Sloveniji, Srbiji ter Bosni in Hercegovini – letos pa se je omenjenim priključila še Irska.

V Sloveniji lahko študenti ter dijaki izbirajo med tremi tematskimi sklopi:

Študenti lahko svojo prijavo oddajo na uradni strani poletne šole EDIT, in sicer najpozneje do 14. junija 2016.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več