Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

14.02.2020      18:00
HAVIT

Mehanska tipkovnica za manj kot 50€

HAVIT je blagovna znamka Kitajskega proizvajalca, ki deluje že od leta 1998 in v svoji široki paleti ponujajo raznorazne dodatke za računalnike ter ostalo periferijo. Zelo kvalitetni produkti, ugodne cene in predvsem zelo dobri odzivi kupcev iz celega sveta, so nas pripeljali do tega, da HAVIT izdelke vključimo tudi v svoj program in ga tako ponudimo na slovenskem tržišču.

HAVIT Gamenote izdelki so namenjeni predvsem strastnim igralcem, saj njihova "Gamenote" linija ponuja kar nekaj kvalitetnih in ugodnih dodatkov, ki jih bodo veseli vsi, ki si želijo občutiti pravo "gamersko" izkušnjo po ugodni ceni.

Amazon best-seller je prav gotovo mehanska tipkovnica z RGB osvetlitvijo tipk - HAVIT KB432L s tovarniško graviranimi slovenskimi tipkami (šumniki).  Za razliko od ostalih mehanskih tipkovnic podobnih blagovnih znamk je ta za kar 1/2 cenejša. Dobre ocene kupcev pa dokazujejo, da o kvaliteti ni dvoma. Mehanska USB tipkovnica je idealna za kar najboljše doživetje med igranjem iger ali vsakodnevno uporabo. Čudovita LED osvetlitev tipk z možnostjo različnih nastavitev osvetlitve in tipke, ki omogočajo shranitev določenih konfiguracij osvetlitve tipk, bo olajšalo igranje ali vsakodnevno uporabo tipkovnice. Mehanske tipke z Gaote / Outemu Blue stikali omogočajo natančne pritiske, anti-ghosting efekt pa je omogočen na vseh tipkah. Tipkovnica omogoča tudi zaklep tipk Win in Fn, kar prepreči neželene izhode iz igre.

Tipkovnica ima seveda kot vse ostale mehanske tipkovnice, tudi možnost zamenjave tipk (s priloženim orodjem za menjavo tipk), 12 multimedijskih tipk, ki jih lahko nastavite po svojih željah, priložen snemljiv naslon za roke oz. dlani, da boste tipkali udobno ter kot že rečeno tipkovnica ima tudi RGB LED osvetlitev z možnostjo različnih nastavitev, 5 gumbov za shranitev določenih nastavitev tipk in osvetlitve ter hiter preklop med nastavitvami, kovinski zgornji pokrov. To so vse ključne lastnosti te super mehanske tipkovnice, za katero pa v trgovini ne boste odšteli več kot 50€ z DDV.

Poleg odličnih gaming tipkovnic pa HAVIT ponuja tudi gaming miške, s katerimi bodo tudi bolj zahtevni uporabniki zadovoljni. Najbolje prodajan model je HAVIT MS794, ki s 7 gumbi in možnostjo hitrega preklopa med občutljivostjo senzorja, omogočajo kar najbolj natančen odziv med igranjem. Popoln nadzor pa imate tudi nad vgrajenimi RGB lučkami, ki jih lahko seveda tudi popolnoma izključite. Skupaj z dobro miško pa je seveda potrebno omeniti še gaming podloge, ki so ključnega pomena, saj zaradi svoje posebne sestave, izkoristijo maksimalen potencial miške. Zgornja plast podlog pa je prevlečena z vodoodbojnim premazom. Robovi so tkani, spodnja stran pa je gumirana in preprečuje drsenje podloge.

Da zaključimo celoto pa lahko omenimo še, da je v gaming segmentu HAVIT tudi kar nekaj slušalk z mikrofonom. Ponašajo se s prostorskim zvokom 7.1 ter čudovito LED osvetlitvijo in tako bodo igranje iger ali poslušanje glasbe dvignile na povsem drugo raven. Kompatibilne so tako s sistemi PC kot tudi PS4, PS4 pro, XBOX; XBOX One, Nintendo Switch, ... Priključijo se preko AUX 3.5mm priklopa ter USB-ja za napajanje LEDic.

Kot pravijo pri HAVIT-u: "Have it, Have fun".

Uradna spletna stran proizvajalca: https://www.havit.hk/

Distributer za Slovenijo: https://b2b.elkotex.si/shopby/manufacturer-havit.html

Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Odlična pametna ročna ura za manj kot 22 evro... 1
petersilj  |  dobil sem uro , prvi dan uporabljam, en...
Nova pametna ročna ura Apple Watch bo nekaj p... 1
slo81a  |  apple je zmeraj posebna po tem da se non...
Google z aplikacijo za varnostno kopiranje te... 1
alex_vega71  |  Ne hvala.Mi pa gre še zmeraj hudo na sme...
Vrhunsko gorsko električno kolo brez primere 8
alex_vega71  |  Podpiranje lenobe.
Bo TikTok v ZDA kmalu prepovedan? 1
slo81a  |  kaj ni ameriško je treba zatreti,uničiti...