Računalništvo, telefonija
14.02.2020 18:00

Deli z drugimi:

Share

Mehanska tipkovnica za manj kot 50€

Mehanska tipkovnica za manj kot 50€
Mehanska tipkovnica za manj kot 50€

HAVIT je blagovna znamka Kitajskega proizvajalca, ki deluje že od leta 1998 in v svoji široki paleti ponujajo raznorazne dodatke za računalnike ter ostalo periferijo. Zelo kvalitetni produkti, ugodne cene in predvsem zelo dobri odzivi kupcev iz celega sveta, so nas pripeljali do tega, da HAVIT izdelke vključimo tudi v svoj program in ga tako ponudimo na slovenskem tržišču.


HAVIT Gamenote izdelki so namenjeni predvsem strastnim igralcem, saj njihova “Gamenote” linija ponuja kar nekaj kvalitetnih in ugodnih dodatkov, ki jih bodo veseli vsi, ki si želijo občutiti pravo “gamersko” izkušnjo po ugodni ceni.

Amazon best-seller je prav gotovo mehanska tipkovnica z RGB osvetlitvijo tipk – HAVIT KB432L s tovarniško graviranimi slovenskimi tipkami (šumniki). Za razliko od ostalih mehanskih tipkovnic podobnih blagovnih znamk je ta za kar 1/2 cenejša. Dobre ocene kupcev pa dokazujejo, da o kvaliteti ni dvoma. Mehanska USB tipkovnica je idealna za kar najboljše doživetje med igranjem iger ali vsakodnevno uporabo. Čudovita LED osvetlitev tipk z možnostjo različnih nastavitev osvetlitve in tipke, ki omogočajo shranitev določenih konfiguracij osvetlitve tipk, bo olajšalo igranje ali vsakodnevno uporabo tipkovnice. Mehanske tipke z Gaote / Outemu Blue stikali omogočajo natančne pritiske, anti-ghosting efekt pa je omogočen na vseh tipkah. Tipkovnica omogoča tudi zaklep tipk Win in Fn, kar prepreči neželene izhode iz igre.

Tipkovnica ima seveda kot vse ostale mehanske tipkovnice, tudi možnost zamenjave tipk (s priloženim orodjem za menjavo tipk), 12 multimedijskih tipk, ki jih lahko nastavite po svojih željah, priložen snemljiv naslon za roke oz. dlani, da boste tipkali udobno ter kot že rečeno tipkovnica ima tudi RGB LED osvetlitev z možnostjo različnih nastavitev, 5 gumbov za shranitev določenih nastavitev tipk in osvetlitve ter hiter preklop med nastavitvami, kovinski zgornji pokrov. To so vse ključne lastnosti te super mehanske tipkovnice, za katero pa v trgovini ne boste odšteli več kot 50€ z DDV.

Poleg odličnih gaming tipkovnic pa HAVIT ponuja tudi gaming miške, s katerimi bodo tudi bolj zahtevni uporabniki zadovoljni. Najbolje prodajan model je HAVIT MS794, ki s 7 gumbi in možnostjo hitrega preklopa med občutljivostjo senzorja, omogočajo kar najbolj natančen odziv med igranjem. Popoln nadzor pa imate tudi nad vgrajenimi RGB lučkami, ki jih lahko seveda tudi popolnoma izključite. Skupaj z dobro miško pa je seveda potrebno omeniti še gaming podloge, ki so ključnega pomena, saj zaradi svoje posebne sestave, izkoristijo maksimalen potencial miške. Zgornja plast podlog pa je prevlečena z vodoodbojnim premazom. Robovi so tkani, spodnja stran pa je gumirana in preprečuje drsenje podloge.

Da zaključimo celoto pa lahko omenimo še, da je v gaming segmentu HAVIT tudi kar nekaj slušalk z mikrofonom. Ponašajo se s prostorskim zvokom 7.1 ter čudovito LED osvetlitvijo in tako bodo igranje iger ali poslušanje glasbe dvignile na povsem drugo raven. Kompatibilne so tako s sistemi PC kot tudi PS4, PS4 pro, XBOX; XBOX One, Nintendo Switch, … Priključijo se preko AUX 3.5mm priklopa ter USB-ja za napajanje LEDic.

Kot pravijo pri HAVIT-u: “Have it, Have fun“.

Uradna spletna stran proizvajalca: https://www.havit.hk/

Distributer za Slovenijo: https://b2b.elkotex.si/shopby/manufacturer-havit.html

Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več