Računalništvo, telefonija
12.02.2018 08:18
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

”Menedžerji za digitalno poslovanje” Akademije za poslovni internet

Zadovoljni ''Menedžerji za digitalno poslovanje'' 2017 po podelitvi diplom
Zadovoljni ''Menedžerji za digitalno poslovanje'' 2017 po podelitvi diplom

Začetek zbiranja neobvezujočih prijav, ki omogočajo 20% popust za prijavo na 11. NETFORK Akademijo, ki svoja vrata odpira v drugi polovici septembra 2018. Letos je za NETFORK Akademijo prav posebno leto. Svoje usposabljanje je na Akademiji zaključila že 10. generacija diplomantov in tako v letošnjem letu vstopa v drugo desetletje uspešnega delovanja.

V minulem mesecu so podelili diplome letošnjim diplomantom in diplomantkam, ki so svoje individualizirane NETFORK projekte uspešno zagovarjali pred strokovno komisijo. Letos je bila le ta v sestavi: Luka Kogovšek – izvršni direktor podjetja VenetiCOM, Uroš Žižek – partner in vodja raziskav v podjetju E-laborat ter Vuk Ćosić – spletni strateg in mednarodno priznani klasik internetne umetnosti.

Ker se nova izvedba NETFORK akademije že nestrpno bliža, bo posodobljen program tudi letos pomagalo soustvarjati okoli 30 predavateljev – priznanih slovenskih strokovnjakov za digitalno poslovanje.

Razkrili so, da udeležence čaka:

  • Več kot 28 vrhunskih predavateljev – menedžerjev in strokovnjakov za digitalno poslovanje,
  • več kot 30 predavanj,
  • 11 izobraževalnih modulov in specializirane 2 delavnici,
  • individualne konzultacije za vse udeležence in
  • strokovna podpora pri pripravi individualnega NETFORK projekta.

Za letošnje leto je v pripravi tudi manjša spremembo v nazivu novih diplomantov. Letošnja generacija bo kot prva pridobila naziv ”Menedžer za digitalno poslovanje”. Digitalno poslovanje v podjetjih je namreč postalo zahteven, kompleksen in odgovoren proces, ki zahteva, da jih upravljajo visoko usposobljeni posamezniki z ustreznimi znanji in veščinami. Prav te pa zagotavlja NETFORK Akademija.

Še vedno gre za edino celostno izobraževanje s področja digitalnega poslovanja v Sloveniji, diplomanti pa so po koncu izobraževalnega procesa usposobljeni za vodenje spletnega poslovanja na najvišjem nivoju – od načrtovanja in izvajanja pa vse do upravljanja. Diplomanti z diplomo »Menedžer za digitalno poslovanje« pridobijo menedžerska znanja vodenja in doseganja najboljših rezultatov na digitalnem področju. Pri svojem delu postanejo vešči:

  • vodenja in upravljanja strateškega načrtovanja digitalnega poslovanja,
  • procesa načrtovanja in postavitve spletnega mesta,
  • nadziranja in izvajanja oglaševalskih akcij na internetu (Google Adwords in drugo),
  • implementacije družbenih omrežij za namene doseganja zastavljenih poslovnih ciljev,
  • poznajo načela dobre uporabniške izkušnje na različnih digitalnih platformah,
  • aktualne digitalne trende mobilnega poslovanja in video marketinga,
  • ključna orodja in procese spletne analitike (Google Analytics in drugo) ter
  • internet dojemajo kot dominantno prodajno in komunikacijsko orodje in okolje za doseganje zastavljenih strateških ter poslovnih ciljev.

NETFORK Akademija se tako priporoča vsem, ki se vsakodnevno srečujejo z digitalnim poslovanjem ter želijo slednje voditi na najvišjem nivoju. Med vrstami NETFORK diplomantov je tako mogoče najti urednike spletnih strani, vodje in zaposlene v marketingu in odnosih z javnostmi, vodje spletnih projektov v marketinških in spletnih agencijah, direktorje manjših podjetij, programerje ter zaposlene v IT oddelkih in mnoge druge.

Če tudi vi v podjetju pripisujete pomen današnjemu hitremu digitalnemu razvoju in se zavedate vloge digitalnega poslovanja za doseganje poslovnih ciljev, je NETFORK Akademija pravi naslov. Upajte si sami ustvarjati svojo karierno pot in se pridružite bodoči digitalni eliti. Diplomanti NETFORKA namreč vedno pogosteje sami določajo nove smernice digitalnega razvoja, saj – kot je izjavil nedavno in prezgodaj preminuli prvi vodja NETFORK Akademije Primož Žižek: »NETFORK več ne usposablja le menedžerjev za internet, temveč bodoče vodje podjetij.«

Več informacij o predavateljih, izvedbi, prijavi ter razliki med mentorskim in osnovnim programov, ki sta vam na voljo, dobite na spletni strani: www.netfork-akademija.si

Do 15. februarja je možno oddati neobvezujoče prijave, ki omogočajo 20% popust in dokončno potrditev šele po 1. marcu 2018, ko bo predstavljen letošnji program. Število mest (25 udeležencev) je tudi letos omejeno, zato je prijavo smiselno oddati čimprej.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več