29.10.2018 07:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Mini čitalec za v vsak žep

Podjetje Unitech je predstavilo najnovejšo različico svojega skenerja serije MS912, znanega kot najmanjšega v svojem razredu, izdelanega s še večjim poudarkom na potrebah kupcev.
Mini čitalec za v vsak žep

Novi MS912+ brezžični CCD čitalec je različica, ki omogoča skeniranje tudi na daljše razdalje, celo do neverjetnih 650 skenov na sekundo in z višjo ločljivostjo – 4 milijonov pixlov. Skener tehta zgolj 30,2 g in ga lahko primerjamo po velikosti s paketom žvečilnih gumijev. Poleg tega je zgrajen iz industrijskega materiala in oblikovan za branje 1D črtnih kod prikazanih na LCD zaslonih mobilnih naprav ter ima izboljšano sposobnost, da zajame črtne kode, kljub neposredni sončni svetlobi (100.000 lux). Kombinacija visoke zmogljivosti ter kompaktnega dizajna daje delavcem na terenu mnogo možnosti enostavne uporabe in hrambe, tudi na poti.

Za maksimalno uporabniku prijazno izkušnjo je olajšan prenos podatkov iz MS912 + na računalnik preko USB vmesnika, kar pomaga pri racionalizaciji in pohitritvi procesov zbiranja podatkov. Spajanje čitalnika je ravno tako izredno enostavno, naj bo to Android ali Apple naprava, preko Bluetooth povezave. MS912 + je resnično najboljša izbira za branje črtnih kod – naj bo to trgovina na drobno, v zdravstvu ali pri pisarniški avtomatizaciji.

Za več informacij o prenosnih čitalnikih črtne kode ali zajemu podatkov obiščite spletno stran podjetja Info-kod d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

Apogej Tech, d. o. o.