Računalništvo, telefonija
13.12.2011 07:54

Deli z drugimi:

Share

Moč v malem

D-Link je predstavil nov, majhen, a zmogljiv Mini Powerline AV vmesnik, ki omogoča nemoteno povezavo s spletom v vsakem kotu vašega doma.
D-Link Mini Powerline DHP-310AV
D-Link Mini Powerline DHP-310AV

Najnovejše napovedi kažejo, da bo do leta 2015 svoje hišno omrežje imelo 290 milijonov gospodinjstev po vsem svetu. Od teh naj bi jih kar dve tretjini uporabljalo aplikacije, ki presegajo komunikacijo in delo z enostavnimi podatki. Zato bodo uporabniki zahtevali vedno boljše omrežje, s poudarkom na zanesljivi internetni povezavi za celotno gospodinjstvo.

Svetovno znani velikan na področju omrežne tehnologije, D-Link, se je že pripravil na izzive prihodnosti in svoji ponudbi dodal Mini Powerline AV vmesnik in Mini Powerline komplet, ki vključuje dva vmesnika. Prednosti teh vmesnikov so, da lahko brez posegov brezžično omrežje razširimo tudi v prostore, kamor signal običajno ne seže – kleti in podstrešja.

Vmesnike preprosto priključimo v katero koli električno vtičnico. S tem zagotovimo dobro delovanje povezave do naprav, ki so oddaljene od glavnega usmerjevalnika.

D-Linkovi napravi sta idealni za vse, ki želijo brskati po spletu, spletno nakupovati, prebirati svojo e-pošto ali pa prenašati multimedijske vsebine kjer koli v svojem domu preko prenosnega računalnika, pametnega telefona, igralne konzole ali tabličnega računalnika. Vmesnik zagotavlja prenos podatkov do 200Mb na sekundo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več