14.08.2013 13:23

Monitorji za profesionalne uporabnike

HP Z22i, Z23i in Z24i so novi predstavniki družine LCD IPS monitorjev, ki se ponašajo z veliko natančnostjo prikazane slike, nastavljivostjo ter zanesljivim delovanjem v zahtevnih poslovnih okoljih.
HP Z-serija monitorjev

Največja vgrajena novost so LCD IPS paneli druge generacije, ki me drugim tudi omogočajo bistveno varčnejše delovanje, po navedbah proizvajalca kar za 26 odstotkov.

Zasloni odlično reproducirajo sRGB barvni prostor, ki je med profesionalnimi uporabniki najbolj razširjen, gre pa za celoten spekter barv, ki jih lahko določena naprava reproducira. Modela HP Z22i in Z23i se ponašata s 95 podstotno reprodukcijo standarda, Z24i pa celo z nekoliko boljšo, 99-odstotno reprodukcijo. Vsi trije imajo tudi precej širši kot gledanja z manj popačenj, kar je še posebej primerno za skupinsko delo.

Novinci podpirajo ENERGY STAR®, EPEAT® Gold in TCO certifikacije ter so nameščeni na nosilcih, ki omogočajo nastavitve v štiri smeri.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ATR.SIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ATR.SIS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ATR.SIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

Mauco d.o.o.