Računalništvo, telefonija
28.08.2018 12:39
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mono tiskanje brez predsodkov

Najnovejše mono laserske naprave odpravljajo predsodke glede črno-belega tiskanja in spodbujajo produktivnost poslovanja, razlaga Jure Gaspari, regionalni predstavnik podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH.
Mono tiskanje brez predsodkov
Mono tiskanje brez predsodkov

Danes črno-beli laserski tiskalniki in večfunkcijske naprave zahtevajo manj človeške interakcije in s tem omogočajo delavcem več časa za druga opravila, zaradi česar so vse bolj privlačni za nakup.

Prodajni podatki za naše črno-bele laserske serije potrjujejo ta trend, saj je prodaja v letu 2017 v večini evropskih držav zrasla za več kot 80 odstotkov.1

Ker je prodaja črno-belih laserskih naprav v vzponu, je sedaj pravi čas, da si pogledamo, kako se je razvijala tovrstna tehnologija.

Zmanjšana interakcija s tiskalniki in večfunkcijskimi napravami

Manj je interakcije z napravami, bolj so cenjene.

Predpogoj za produktivnost sta zmogljivost tiskanja in hitrost, kar sta sicer odliki črno-bele laserske tehnologije. Naprave zdaj omogočajo manj pogosto polnjenje papirja zaradi velikih pladnjev za papir in tonerjev z večjo kapaciteto. Tonerji za velika podjetja natisnejo do 20.000 strani, kar predstavlja znatno zmanjšanje časa, potrebnega za upravljanje naprave.

Intuitivnost

V času pametnih telefonov ljudje pričakujejo, da bodo njihove naprave intuitivne.

Ena najpogostejših težav – preveč časa, porabljenega za kako nujno opravilo – postaja stvar preteklosti s povečevanjem preprostosti uporabe črno-belih laserskih modelov.

Glavni razlog za uspeh Brotherjeve mono laserske serije za velika podjetja je razvoj vmesnika Brother Solutions Interface, ki neodvisnim razvijalcem omogoča izdelavo prilagojenih in integriranih rešitev, ki izboljšujejo in prilagajajo delovne procese, povečujejo varnost in istočasno zmanjšujejo stroške.

Brezžična povezljivost in aplikacije, kot so Apple AirPrint, Google Cloud Print in Brother iPrint&Scan, prinašajo mobilnost podjetjem vseh velikosti, medtem ko omrežna povezljivost pomeni, da lahko uporabniki tiskajo od kjer koli iz storitev za shranjevanje v oblaku, kot so OneNote, OneDrive in Dropbox,

Odločite se za pameten nakup

Današnji poslovni kupec, najsi gre za veliko podjetje ali domačo pisarno, ve, da je višina stroška nakupa ena stvar, druga, in sicer realni kazalnik nakupa, pa je celoten strošek skozi življenjsko dobo izdelka. To imenujemo tudi TCO (Total Cost of Ownership). Slednje zagotovo pritegne k nakupu črno-belih laserskih modelov.

Naša serija črno-belih laserskih naprav za manjše in domače pisarne zajema 20 modelov, in sicer 8 tiskalnikov in 12 večfunkcijskih naprav. Cene se gibljejo od 79 do 333 EUR z DDV.

Brotherjeva ponudba poslovnih črno-belih laserskih modelov za velika podjetja vključuje pet tiskalnikov in šest večfunkcijskih naprav s cenami, ki se gibljejo od 277 EUR do 1.200 EUR z DDV.

1 Vir: GFK, Context and DMR. Vse enote 2016 = 20,319. Vse enote 2017 = 36,769. Statistike zajemajo: VB, Nemčijo, Francijo, Italijo, Španijo, Nizozemsko, Švico, Belgijo, Avstrijo, Portugalsko, Dansko, Norveško, Švedsko, Finsko, Poljsko in Rusijo.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več