22.01.2017 13:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Monolit2go izletni vodnik po Sloveniji ki vsebuje več kot 2600 pohodnih, kolesarskih & turističnih poti

Mobilna platforma monolit2go

Sejem Natour Alpe-Adria je eden glavnih dogodkov na področju zelenega in aktivnega turizma kjer bomo predstavili mobilno platformo Monolit2go, ki je najbolj podroben slovenski mobilni izletniški vodnik. Prvič so vse poti zbrane na enem mestu in na eni karti!

Ste vedeli, da je leto 2017 Mednarodno leto trajnostnega turizma za razvoj?

Na tem področju je sejem Natour Alpe-Adria eden glavnih akterjev v Sloveniji in v okviru sejma se bo predstavila tudi mobilna platforma monolit2go in še nekaj mobilnih aplikacij ki so bazirane na njej.

Mobilno platformo monolit2go je razvilo podjetje Monolit d.o.o. ki je aktivno na področju geografskih informacijskih sistemov že več kot 20 let in je vodilni proizvajalec podatkov za GPS cestno navigacijo v Sloveniji. Na podlagi geografskih kart in geokodiranih baz podatkov, ki jih zberamo že veliko časa smo razvili mobilno platformo, ki je na voljo tako za android in ios mobilne naprave in vsebuje več kot 2600 pohodnih, kolesarkih, in turističnih poti. V sklopu te baze pa zavzema tudi več kot 30 tisoč interesnih točk kot so pohodniške koče, hoteli, in še več.

Mobilna aplikacija ti omogoča poiskati pot v bližini ali okrog izbrane lokacije. Išči po zahtevnosti, dolžini ali času. Najdi družinam prijazne poti, takšne ki potekajo pretežno po gozdu, se izogibajo glavnim cestam in še več. Katerokoli pot si izbereš lahko tudi naložis direktno na svoj mobilni telefon tako da tudi če ste na področju kjer ni prenosa podatkov imate vodiča, ki vas pripelje kamor želite.

Sejem bo potekal od 1. do 4. februarja na Gospodarske Raztavišču tako da vse od vas ki radi preživljate čas v naravi in vas zanima še kaj več o nas vljudno vabimo da obiščete naš razstavni prostor in vam obljubljamo v naprej da ne boste razočarani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MONOLIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MONOLIT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MONOLIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790