Računalništvo, telefonija
30.09.2016 11:08

Deli z drugimi:

Share

Motivator, ki meri

Motivator, ki meri
Motivator, ki meri

Z merilnikom aktivnosti1, primernim za plavanje2 in zasnovanim za otroke, spodbudite zdrave navade, ki se jih bodo otroci držali celo življenje. Vívofit jr. ne potrebuje polnjenja in je udoben ter trpežen in tako primeren za vsakodnevno uporabo. Brezplačna aplikacija s katero starši spremljajo napredek, z nagradami in pustolovščinami, ki otroku na zanimiv in zabaven način predstavljajo poučna dejstva, otroke spodbuja, da bodo boljši kot včeraj. Starši vidijo povzetek doseženih ciljev, vključno s koraki in spancem. vívofit jr. staršem omogoča spremljanje aktivnosti, dodeljevanje domačih opravil in upravljanje nagrad, s čimer lahko preprosto spodbujate in nagrajujete otroke. Vse lahko upravljate preko vašega telefona3 in tako obogatite čas preživet z družino.

KLJUČNE LASTNOSTI:

  • ENO LETO TRAJANJA BATERIJE – Brez polnjenja!
  • NOSLJIV SKOZI VES DAN – Pripravljen na plavanje in nošenje pod prho- 5ATM vodoodpornosti.
  • PRILAGOJEN OTROŠKI RAZPOSAJENOSTI – Enostavna namestitev na roko, se ne razbarva in se preprosto raztegne preko otroške dlani, kjer se udobno namesti, ena velikost ustreza večini.
  • ZA STAROST OD 4-9 LET – Raztegljiv pašček je zasnovan za zapestja, ki imajo do 150mm obsega. vívofit jr. XL velikost paščka oz. paščki za vivofit 3 so primerni za večji obseg zapestja oz. starejše otroke.
  • ZDRUŽLJIVA APLIKACIJA ZA STARŠE – Brezplačna aplikacija vključuje zabavne in poučne avanture za otroke , starši pa z dodajanjem domačih opravil privzgajajo lepo vedenje.
  • ODGOVORNOSTI – Prednastavljene naloge starši upravljajo preko svojih telefonov in se lahko ponavljajo dnevno ali tedensko. Prav tako lahko ustvarite prilagojene naloge.
  • NAGRADE – Otroci zaslužijo kovance, ki jih potem zamenjajo za vnaprej dogovorjene nagrade.
  • MERI KORAKE/SPANEC/ČAS AKTIVNOSTI – Starši si lahko ogledajo povzetek otrokovega cilja, ki je 60 minut aktivnosti na dan
  • ČRTA GIBANJA – Otroke opozarja na neaktivnost z rdečo črto gibanja na zaslonu visoke ločljivosti, ki je dobro berljiv na soncu.
  • KOT MAMI IN OČI – Povežite se z vašimi otroki in skupaj kot družina tekmujte v številu narejenih korakov.
  • OTROŠKI ČASOVNIK/PORABLJEN ČAS NA NALOGO – Otroci lahko zaženejo časovnik, ki meri veliko opravil kot so, ščetkanje zob ali pa delanje domače naloge.
  • IZGLED URE – Izgled ure je prilagodljiv in kaže čas ter datum.

VÍVOFIT JR. APLIKACIJA:

vívofit jr. aplikacija za starše je preprosta za uporabo. Določite naloge, otroci pa zaslužijo kovance, ki jih potem zamenjajo za vnaprej dogovorjene nagrade. Skupaj kot družina tekmujte v številu narejenih korakov, otroci pa ob doseženemu cilju, ki je 60 minut aktivnosti na dan, odklenejo zabavna in poučna dejstva.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več