Računalništvo, telefonija
26.09.2017 15:23
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na konferenci CGS PLUS 2017 bodo predstavili nove tehnološke rešitve na področju arhitekture in gradbeništva

Na konferenci CGS PLUS 2017 bodo predstavili nove tehnološke rešitve na področju arhitekture in gradbeništva
Na konferenci CGS PLUS 2017 bodo predstavili nove tehnološke rešitve na področju arhitekture in gradbeništva

V četrtek, 28. 9. 2017, bo v prostorih Kristalne palače v Ljubljani potekala CGS PLUS konferenca 2017, s katero pri podjetju CGS Plus začenjajo niz strokovnih srečanj, na katerih bodo predstavljali sodobne računalniške in informacijske rešitve na področju arhitekture in gradbeništva. Na konferenci bodo slovenski in tuji predavatelji predstavljali najnovejše BIM (Building Information Modeling) tehnologije v procesih načrtovanja, gradnje in vzdrževanja objektov. BIM je postal skupni imenovalec vseh panog v arhitekturi in gradbeništvu. Tako so informacijske tehnologije spodbudile udeležence k tesnejšemu in bolj povezanemu sodelovanju pri načrtovanju projektov, kot tudi pri kasnejši uporabi in vzdrževanju objektov.

Na CGS PLUS konferenci vam bodo pokazali, kako potisniti meje BIM še dlje in kako z naprednimi Autodesk rešitvami razširiti znanje informacijskega modeliranja. Predstavili vam bodo zanimive BIM projekte iz Slovenije in tujine ter najsodobnejše tehnologije v načinu predstavljanja projektov. S tehnologijami kot so VR, AR in AI boste lahko videli, kako na inovativen način vaše projekte optimizirate in naredite še atraktivnejše. Na konferenci pa boste imeli tudi priložnost za osebna srečanja in izmenjavo mnenj.

Na dogodek so še posebej vabljeni arhitekti in projektanti visokih gradenj (AEC), saj bo vsebina letošnje konference posebej prilagojena prav njim.

CGS PLUS konferenca 2017 je javnosti odprt in brezplačen dogodek, za udeležbo se morate le prijaviti. Za vse udeležence konference pa bodo med vsakim odmorom na voljo kava, čaj, osvežilne pijače ter prigrizki.

Več podrobnosti o konferenci si lahko pogledate na spletni strani www.cgsplus.si/konferenca2017, kjer najdete urnik predavanj in vse potrebne informacije o lokaciji dogodka.

Kdaj in kje?

CGS PLUS konferenca 2017 bo potekala v četrtek, 28. 9. 2017 v Kristalni palači v Ljubljani, z začetkom ob 8.30h in predvidenim zaključkom ob 13.30h.

Na konferenco se lahko prijavite na povezavi www.cgsplus.si/konferenca2017/prijavnica. Prijava na konferenco je potrebna zaradi omejitve sedežev v kongresni dvorani.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več