25.05.2018 21:30

Na spletu se prične kar petina partnerstev. Kje pa sta se spoznala vidva?

Vse več partnerstev se prične s spoznavanjem na spletu (pri nas največji tovrstni portal je ona-on.com), saj nas k temu žene sodoben življenjski slog. Veliko obveznosti, malo prostega časa, vedno isti krog znancev – le kako ob vsem tem sploh najti partnerja?

Pa ne kateregakoli ‘primerka’ nasprotnega spola, ampak partnerja, ki je tvoja sorodna duša, ima tebi ljube lastnosti, ti je vizualno všeč in ima vse, kar mora imeti življenjski sopotnik.

Zasebni stiki: Na spletu se prične kar petina partnerstev

Za kar petino partnerstev danes ima zasluge splet. Mnogi se dobro zavedajo kaj od partnerja želijo in hkrati vedo, da idealen ne bo kar potrkal na vrata. Le malo je potrebno, da vzameš usodo v svoje roke in poiščeš ljubezen po svojih merilih.

Na ona-on.com lahko poleg svojega opisa in svojih lastnosti vpišeš tudi vizualne in karakterne lastnosti partnerja ter tako zožiš izbor kandidatov, ki ustrezajo tvojim merilom. Prednost tega je, poleg prihranka časa, tudi to, da je za obstoj in uspeh zveze tako večja možnost, saj lažje najdeš sorodno dušo.

Vseh prednosti, ki jih ponuja ona-on.com se zelo dobro zaveda preko 1.000 parov letno, ki so svojo ljubezen našli na tak način. Med njimi so tudi trije, ki so pred kratkim postali mladoporočenci:

Brane in Mateja

Na ona-on.com sta se spoznala že pred trinajstimi leti, ko izraz ‘družabna omrežja’ še ni bil poznan. Matejo je nad spletnim portalom navdušila prijateljica, Braneta pa bratranec.

Mateja: “Že na prvem zmenku sva se ujela, klepet pa sva nadaljevala prek telefona in zmenkov, ki so sledili.”

Brane: “Ko sem jo zagledal, se mi je zasmejalo.”

Mateja in Brane sta se letos 5. maja tudi poročila.

Anja in Rok

Mladoporočenca, katerih zgodba se je začela pisati junija 2015. Prvi stik je navezal Rok. Kmalu za tem sta se dobila v živo in hitro začutila nekakšno kemijo in povezanost.

Anja: O njem lahko povem, da je najboljši fant na svetu. Zame bi naredil vse, jaz pa zanj.”

Monika in Borut

Monika: “Kot že velikokrat do sedaj, sem se tudi tokrat najedla zarečenega kruha … Nikoli si ne bi mislila, da bom spoznala svojega bodočega moža preko spletnega portala. Vedno se mi je zdelo, da moraš biti res obupan, da iščeš partnerja preko spleta. No, danes imam povsem drugačno mnenje.”

Moniko je na portal ona-on prijavila sestra Ana in še isti teden ji je pisal Borut. Po manj kot tednu dopisovanja sta se dobila na zmenku, ki je trajal kar 8 ur.

Sta med srečnimi ona-on pari tudi vidva?

Bi se prepustila razvajanju, ki vama ga lahko prinese zgodba o tem, kako sta začela vajino spoznavanje in skupno pot?

Vsako prejeto zgodbo nagradimo s praktičnimi nagradami. Vse zgodbe pa sodelujejo tudi v natečaju Najina zgodba 2019 – spoznala sva se na ona-on.com kjer:

• Lahko dobita eno od dveh glavnih nagrad: romantični pobeg z Relaxom ali Sanjsko poroko 2019.
  • Lahko dobita eno od drugih nagrad: večerja, penina in ostale dobrote sponzorjev.
  • Bosta navdih vsem samskim, da nikoli ne smejo obupati nad ljubeznijo.

PREVERITA, kako lahko dobita Sanjsko poroko ali pa zaslužen oddih v dvoje.

Poznaš ona-on par?

Morda pa prav ti poznaš par, ki se je spoznal na ona-on in jima želiš pokloniti nekaj razvajanja? Povej jima za natečaj Najina zgodba in jima pomagaj do Sanjske poroke ali romantičnega pobega, ti pa pridobi lepo nagrado! PREVERI, kako prevzameš svojo nagrado.

Kaj pa spoznavni dogodki za samske?

Te zanima, kje lahko pare spoznaš v živo ali pa morda v živo spoznaš kar svojo drugo polovico?

Ona-on.com vsak mesec pripravlja številne spoznavno-družabne dogodke. Najodmevnejši dogodek poletja pa je prav gotovo Spoznavni piknik z veselico in izletom na Mengeško kočo.

Še iščeš ljubezen? Poišči jo na ona-on.com – BREZPLAČNO PREIZKUSI.

Že na ona-on.com? Izkoristi POSEBNO MAJSKO AKCIJO – 30 % popust na vse članarine! Le še do konca maja!

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Bronasti partner