Računalništvo, telefonija
18.05.2017 10:27

Deli z drugimi:

Share

Na tekmovanje za nagrade DIGGIT prijavljenih 57 del

Na tekmovanje za nagrade DIGGIT prijavljenih 57 del
Na tekmovanje za nagrade DIGGIT prijavljenih 57 del

V sklopu šeste slovenske konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki bo 6. junija potekala v ljubljanskem GH Union, bodo že četrtič podeljene nagrade za izjemne dosežke na področju digitalnega komuniciranja. Zanje se letos poteguje 57 prijavljenih del.

Strokovna žirija bo do 22. maja, ko bo potekalo finalno žiriranje, ocenjevala 57 prijavljenih del v 13 različnih kategorijah. Največ prijav, kar 12, je bilo v kategorijah Hrana in pijača ter Trgovina. Avtomobilska industrija in Neprofitne organizacije so zabeležile vsaka po 6 prijav, IT in telekomunikacije 5, enako kategorija Izdelki za dom. Ostale prijave so bile porazdeljene v kategorije B2B, Drogerija, Finančne storitve, zavarovalništvo in bančništvo, Izdelki in storitve za otroke, Javni sektor, Šport in Turizem.

»Žiriranje za nagrade diggit je že v polnem teku. Prijavilo se je kar 57 del. Prijavljena dela so zelo dobra, tako da ima žirija zelo prijetno nalogo. Komisija v delih ocenjuje strateški pristop, kreativnost in inovativnost, implementacijo in učinkovitost. Nagrajena dela bodo tista, ki bodo trgu ponudile nekaj novega, drugačnega, učinkovitega in bodo inovativni presežki. Takšni, ki bodo ponudili preprosto več vsebine za vse nas,« žiriranje komentira predsednica Lidija Rakuša, vodja medijskega zakupa pri Lidlu Slovenija.

Ob predsednici žirije bodo prijavljena dela ocenjevali še Milena Jakovljevič, solastnica in vodja digitalnega marketinga v digitalni agenciji Mediodrom, mag. Mitja Jereb, strateški direktor v digitalni agenciji Renderspace, mag. Jaka Lenardič, direktor digitalne agencije ENKI, Urša Mivšek Sitar, direktorica ljubljanske enote oglaševalske agencije AV studio, Barbara Randić, vodja tržnih komunikacij za regijo Adriatik pri Renault Nissan Slovenija, Maja Remic, direktorica spleta, marketinga in trženja v podjetju Merkur, Zoran Savin, direktor podjetja Styria digital marketplaces, Robert Schmitzer, direktor digitalnega razvoja Dela, namestnik odgovornega urednika Slovenskih novic in vodja portala slovenskenovice.si, in mag. Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

Več o 6. DIGGITU je na voljo na www.diggit.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,