20.03.2009 09:08
Posodobljeno 15 let nazaj.

Na voljo je novi Microsoftov spletni brskalnik

Microsoft je predstavil dostopnost novega spletnega brskalnika Windows Internet Explorer 8, ki prinaša najboljšo rešitev za uporabnike sodobnega spleta. Brskalnik je na voljo tukaj, slovenska različica pa bo na voljo v naslednjih tednih. Spletni brskalnik Internet Explorer 8 prinaša enostavnejšo in hitro uporabo ter zmogljive varnostne funkcije, ki so po najnovejših raziskavah končnim uporabnikom čedalje pomembnejše. Kar 91 odstotkov uporabnikov v ZDA je izrazilo skrb zaradi spletnih groženj, kar 78 odstotkov pa jih bo raje izbralo spletni brskalnik z vgrajenimi varnostnimi možnostmi. Poleg varnosti je čedalje pomembnejša tudi hitrost: Internet Explorer 8 skoraj polovico od 25-tih najbolj obiskanih spletnih strani naloži hitreje kot drugi brskalniki.

Varnostne izboljšave v spletnem brskalniku Internet Explorer 8 zagotavljajo zaščito pred obstoječimi in prihodnjimi spletnimi nevarnostmi, kar vključuje do štirikrat učinkovitejše preprečevanje napadov škodljive programske opreme kot pri drugih spletnih brskalnikih. Druge občutne izboljšave skrajšajo čas, ki je potreben za izvedbo pogostih opravil na spletu, kot so iskanje, povezovanje in izmenjava, ter briše mejo med storitvami, ki jih uporabniki uporabljajo vsakodnevno, in brskalnikom, ki ga uporabljajo za dostop do spleta.

Prenos spletnega brskalnika Internet Explorer 8 in več informacij je dostopnih na microsoftovi spletni strani.

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

COPIA BIRO d.o.o.