Računalništvo, telefonija
31.05.2015 17:09
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nadpovprečno kakovostni barvni A4 tiskalnik za srednja in velika podjetja

Ricoh MP-C401 Series
Ricoh MP-C401 Series

Za potrebe izboljšanja produktivnosti za srednja in velika podjetja je na voljo nova serija naprav Ricoh MP-C401. Tu gre za izjemno kakovostni podjetniški tiskalnik, ki navdušuje predvsem z nadpovprečno kakovostjo barvnega tiska na papir formata A4. To dokazuje tudi nagrada BLI Winter 2015, ki ga je tiskalnik Ricoh MP-C401 Series prejel ravno na račun izjemne kakovosti tiskanja.

Ta nakupom tiskalnika Ricoh MP-C401 Series podjetjem ne bo potrebno najemati drugih podjetji za tiskanje brošur in drugih barvnih dokumentov, saj je kakovost tiska primerjavi z namenskimi tiskalniškimi napravami. Tu seveda nikakor ne gre zanemariti izjemno hitrega tiska črno-belih dokumentov, ki so za vsakdanje poslovanje podjetja še vedno izjemno pomembni.

Da nam bo tiskalnik Ricoh MP-C401 Series odlično služil kot mrežni tiskalnik skrbi napredna platforma Ricoh ESA, medtem ko tehnologija Ricoh Integrated Clud Enviroment (ICE) poskrbi, da lahko na tiskalnik tiskamo tudi dokumente, ki so shranjeni v storitvah računalništva v oblaku, kot na primer Google Drive ali Dropbox. Novost pričakovano podpira tudi neposredno tiskanje iz mobilnih naprav Android in iOS, ki jih zaposleni uporabljajo že na vsakem koraku.

Za lažjo navigacijo med bogato paleto možnosti je na voljo zaslon občutljiv na dotik, ki je seveda polno združljiv s tiskalniško tehnologijo Ricoh A3. Tu velja izpostaviti še izjemno enostavno namestitev gonilnikov tiskalnika na osebne računalnika, česar bodo nedvomno veseli predvsem skrbniki računalnikov v srednje velikih in večjih podjetjih. Tako kot to drži za vse poslovne tiskalnike Ricoh, je tudi serija tiskalnikov MP-C401 Series opremljena z izjemno inovativno obliko.

Za več informacij vam je na voljo uradni distributer, Vibor d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več