26.04.2013 08:50

Naj potencialne stranke najdejo vašo agencijo

Google je predstavil novost v programu Google Engage za agencije

Google je predstavil novost v programu Google Engage za agencije, ki predstavlja osnovno Googlovo orodje za promoviranje slovenskih agencij potencialnim Google AdWords strankam. Zemljevid agencij je promoviran na Googlovih dogodkih, v komunikaciji s strankami (e-mail komunikacija), tiskanih materialih (izobraževalni materiali, članki, časopisi) in AdWords oglasih.

Želite, da vas stranke najdejo in z vami začnejo oglaševati svoje podjetje na Googlu?

Podjetja lahko pridobijo pomoč agencij, ki storitve spletnega oglaševanja ponujajo v izbrani regiji in jih z enim klikom poiščejo na Zemljevidu agencij. Z nekaj koraki lahko agencije v Google Engage programu svojo agencijo dodajo na Zemljevid agencij in zemljevid uporabijo za povečanje vidljivosti strankam po vsej Sloveniji. Pri tem pa morajo izpolnjevati tri pogoje:

1. Biti član programa Google Engage

2. Imeti stran na Google+ lokalno (prejšnja Google Mesta)

3. Pravilno izpolniti prijavni obrazec

Zemljevid Engage agencij v Sloveniji je na voljo preko povezave www.google.si/adwords/agencymap/.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GRAYLING d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GRAYLING d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GRAYLING d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

EPSON