Računalništvo, telefonija
16.11.2016 15:32
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najnovejši Android 7 že kmalu na odličnih telefonih UMi

Najnovejši Android 7 že kmalu na odličnih telefonih UMi
Najnovejši Android 7 že kmalu na odličnih telefonih UMi

Vedno bolj opazen kitajski proizvajalec telefonov UMi, je nedavno sporočil, da pospešeno dela na implementaciji najnovejšega operacijskega sistema Android 7 Nougat na svoje naprave UMi Max, UMi Super in UMi Plus. Zadevo so očitno vzeli zelo resno, saj so si kot ciljni datum zadali začetek božično-novoletnih praznikov, 24. december. Če upoštevamo, da je Google svoje naprave Nexus začel šele pred kratkim posodabljati z novim Androidom, je UMi pri sovjem razvoju zelo hiter.

V ta namen so sicer že pred tedni k testiranju beta različice povabili številne uporabnike, saj so želeli čim prej odkriti vse morebitne napake in ugotoviti česa si uporabniki pri nadgradnji najbolj želijo. S skupnimi močmi so tako zdaj prišli do nove beta različice Androida 7, ki je odpravila številne »hrošče«, prav tako pa prinesla profesionalni način fotografiranja, ki je bil sicer prisoten že tudi v prejšnji različici Androida (Marshmellow).

UMi-jev Android 7 Nougat sicer prinaša na prvi pogled manj opazne novosti, vendar pa so prav ti detajli tisti, ki poskrbijo za boljšo uporabniško izkušnjo. Nekatere omembe vredne novosti so enostavnejši način utišanja telefona, funkcionalnost Svelte, ki optimizira delovanje aplikacij v ozadju in funkcionalnost Vulkan, ki poskrbi za boljši izkoristek strojne opreme pri zahtevnih 3D igrah.

Če bi tudi sami želeli čim prej preizkusiti novo različico Androida, je najboljša (in najcenejša) pot do njega telefon UMi Plus. Gre za odlično napravo s 5,5-palčnim zaslonom ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih pik, zelo zmogljivim MediaTekovim 8-jedrnim procesorjem P10, 4 gigabajti delovnega pomnilnika in kakovostnim fotoaparatom z ločljivostjo 13 megapikslov. Preizkusno različico najnovejšega Androida si nato lahko naložite s pomočjo programskega orodja Flashtool, ki ga lahko dobite na tej povezavi.

Pri tem pa je potrebno opozoriti, da vsakršno posodobitev opravljate na lastno odgovornost, tako da če niste najbolj vešči tega početja, raje počakajte na uradno različico, ki naj bi bila na voljo že naslednji mesec.

Omenjeni telefon UMi Plus (in tudi njihove druge primerke) si sicer po zelo ugodnih cenah lahko omislite pri katerem od naslednjih digitalnih trgovcev:

Predstavitev Androida 7 na omenjenem telefonu, pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več