Računalništvo, telefonija
04.02.2019 12:51

Deli z drugimi:

Share

Najnovejši Zotacov mini računalnik Magnus je namenjen navdušencem in ustvarjalcem

ZOTAC prihaja z novo generacijo mini računalnikov MAGNUS serije E, ki so namenjeni navdušencem nad strojno opremo. Prenovljeni računalniki MAGNUS nudijo ustvarjalcem in polprofesionalnim potrošnikom visoko zmogljivost v kompaktnem in lahkem ohišju.
Najnovejši Zotacov mini računalnik Magnus je namenjen navdušencem in ustvarjalcem
Najnovejši Zotacov mini računalnik Magnus je namenjen navdušencem in ustvarjalcem

Mini računalniki MAGNUS serije E so opremljeni s procesorjem Intel Core osme generacije, ločeno grafično kartico GeForce RTX 2070 in vrhunsko povezljivostjo, zato so primerni za zahtevne delovne obremenitve, ustvarjalno delo, domačo zabavo in še mnogo več.


Hitrost in moč

Model MAGNUS EC52070D s šestjedrnim procesorjem Intel Core i5-8400T z možnostjo povečanja frekvence do 3,3 GHz v pospeševalnem načinu ima dovolj moči za več hkratnih računsko zahtevnih večnitnih obremenitev. Uporabnikom je pri ustvarjalnem delu, npr. naknadni obdelavi fotografij, izdelavi ilustracij, obdelavi zvoka, videoprodukciji in oddajanju v živo zagotovljena dobra odzivnost.

Računalniki MAGNUS podpirajo do 32 GB pomnilnika DDR4 visoke hitrosti, NVMe M.2 SSD, 2,5-palčne diske velike kapacitete in pomnilniško tehnologijo Intel Optane Memory za izjemno hitro shranjevanje, zato se datoteke in aplikacije nalagajo hitreje.

MAGNUS odslej tudi s karticami RTX

Novi računalniki MAGNUS prvič doslej izkoriščajo moč najnovejših grafičnih procesorjev NVIDIA, ki temeljijo na arhitekturi NVIDIA Turing. V majhnem ohišju je skrita grafična kartica ZOTAC GAMING GeForce RTX 2070 polne velikosti, ki zagotavlja večje zmogljivosti in podporo za novejše tehnologije, vključno s tehnologijo sledenja žarkom v realnem času in DLSS.

Vrhunska povezljivost

Računalniki MAGNUS opremljeni s širokim naborom priključkov, npr. HDMI 2.0, DVI-D in tremi priključki DisplayPort 1.4, ki omogočajo večzaslonski način z do štirimi zasloni, kar pripomore k prilagodljivosti in povezljivosti. Skupno šest vrat USB 3.1 Gen2 z enim priključkom tipa C zagotavlja prepustnost 10 Gbps za hitre prenose, omrežni tehnologiji Killer Wireless in Killer Gigabit Ethernet pa poskrbita za prednostno obravnavo pretakanja videa in igranje prek interneta.

Tih kot šepet

Zaradi dveh zmogljivih radialnih ventilatorjev in pametne zasnove odvajanja toplote so računalniki MAGNUS hladni in tihi. Za povsem neovirano prezračevanje ima ohišje na vrhu in ob straneh mrežasto zasnovo.

Preprosto prilagajanje po meri

Za priročno prilagajanje po meri ali nadgrajevanje strojne opreme je omogočen dostop do rež za pomnilnik SO-DIMM, diska M.2 SSD, pomnilnika Intel Optane Memory in reže s 2,5-palčnim trdim diskom ali SSD-diskom brez uporabe orodja. Na voljo v delno sestavljeni (»barebone«) konfiguraciji ali v Windows konfiguraciji z nameščenim pomnilnikom, diskom in Windows 10 Home.

Več informacij lahko dobite na www.zotac.com ali www.pchand.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več