Računalništvo, telefonija
19.09.2019 11:41
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Največja konferenca razvijalcev v Sloveniji

Konferenca MakeIT bo letos potekala 14. in 15. oktobra v kongresnem centru Portus v Portorožu.
MakeIT je največja konferenca razvijalcev v Sloveniji.
MakeIT je največja konferenca razvijalcev v Sloveniji.

Na konferenci se srečujejo razvijalci, arhitekti in upravljalci IT rešitev, raziskujejo najnovejše tehnološke dosežke in zanimive ideje z navdihujočimi govorci.

MakeIT je največja konferenca razvijalcev v Sloveniji. Na njej lokalni in globalni strokovnjaki predstavljajo najnovejšo in najbolj pomembno vsebino iz razvoja arhitekture, baz podatkov, strojnega učenja, umetne inteligence, programskih jezikov, metodologij in kulture v IT okoljih, varnosti in vrsto sej, ki zajemajo Java, cloud, big data.

MakeIT konferenca je razdeljena na več tematskih sklopov oziroma vsebinskih področij:

  • v oblaku in DevOps (CI/DC, Containers, Microservices, Flutter, Istio, Kafka, Kubernetes, … so termini, ki bodo obravnavani na predstavitvah. Dotaknili se bodo tudi vzdrževanja in gradnje infrastrukture borze kriptovalut, centralnega sistema za hrambo log-ov, itd.)
  • podatki in AI (V področje “Data & AI” so uvrščena predavanja, ki obravnavajo tako različne tehnike in orodja za analitično obdelavo podatkov, kot tudi obdelavo podatkov s pomočjo t.i. ‘umetne inteligence’ (Artificial Intelligence) in ‘strojnega učenja’ (Machine Learning).)
  • baza podatkov
  • razvoj podatkovnih baz (Področje “Database Development” prinaša veliko koristnih in kakovostnih predavanj s področja Oracle PL/SQL in Oracle APEX razvoja.)
  • Java (Od Jave 9 naprej je razvoj jezika Java v virtualnem strojnem pogonu začrtan v smeri boljše podpore trendov. Modularizacija JVM-ja je omogočila, da distribuiramo samo toliko jave, kolikor je naša aplikacija potrebuje – na ta način dobimo manjše datoteke v manjšem zagonskem spominu.)
  • OGB ogled
  • delavnice

Celoten program konference MakeIT si lahko ogledate TUKAJ.

Za prijavo pa obiščite https://www.makeit.si/index.php/prijava/kotizacija, kjer so še vedno na voljo cenejše, early bird, prijave.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več