Računalništvo, telefonija
23.11.2012 13:52

Deli z drugimi:

Share

Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Nikonov dan fotografije

Že peto leto zapored Nikon organizira največji fotografski dogodek v Sloveniji - Nikonov dan fotografije, ki ga vsako leto obišče med 1200 - 1500 obiskovalcev. Letošnji dogodek bo 30. novembra 2012 v prostorih Viba filma v Ljubljani med 14.00 in 21.00 in bo še posebej pester, saj so organizatorji poskrbeli za kar nekaj novosti.
Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Nikonov dan fotografije
Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Nikonov dan fotografije

Že peto leto zapored Nikon organizira največji fotografski dogodek v Sloveniji – Nikonov dan fotografije, ki ga vsako leto obišče med 1200 – 1500 obiskovalcev. Letošnji dogodek bo 30. novembra 2012 v prostorih Viba filma v Ljubljani med 14.00 in 21.00 in bo še posebej pester, saj so organizatorji poskrbeli za kar nekaj novosti. Prvič se bosta na dogodku predstavila izjemna fotografa iz tujine, avanturistični fotograf narave Florian Schulz s predavanjem Arktika ter ljubitelj akcijske fotografije Marcel Lämmerhirt s predavanjem Akcijska fotografija v snegu in ledu. Tudi tokrat s svojim predavanjem na dogodku ne bo manjkal eden najbolj prepoznavnih fotografov v Sloveniji Arne Hodalič. Letos bo predstavil zanimivo zgodbo o soli.

Na dogodku bo podrobno predstavljeno področje DSLR video. Spoznali boste posamezne korake video produkcije, od priprav, osnovne in dodatne opreme do snemanja in montaže. Vso fotografsko opremo, digitalne fotoaparate, objektive, bliskavice in drugo dodatno opremo boste lahko preizkusili in za nasvet povprašali video-strokovnjake.

Obiskovalci bodo letos na dogodku prvič lahko kupili tudi dodatno fotografsko opremo, saj bo v sklopu Nikonovega dneva fotografije prvič potekal tudi foto sejem.

Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki bodo želeli brezplačno očistiti svojo fotografsko opremo v sklopu storitve Check&Clean Nikonovega pooblaščenega servisa. Dogodek je brezplačen.

Kot vsako leto se bodo obiskovalci lahko seznanili in preizkusili najnovejšo Nikonovo DSLR opremo. Npr. fotoaparate D600, D800 in D5200 ter obstoječ nabor fotoaparatov, objektivov in druge dodatne opreme. Poleg drugih bo predstavljen tudi prvi fotoaparat z operacijskim sistemom Android, Nikonov Coolpix S800c ter najmanjši kompaktni fotoaparat na svetu Nikon Coolpix S01.

Več na www.nikonsvet.si. Vabljeni!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več