Računalništvo, telefonija
13.12.2019 12:00

Deli z drugimi:

Share

Nakup prek spleta je prava odločitev

.. December je mesec nakupov. Manjša ali večja tehnološka darila pa so kot nalašč za obdarovanje v tem prazničnem času ..
Nakup prek spleta je prava odločitev
Nakup prek spleta je prava odločitev

Čeprav je december mesec nakupov, se lahko elegantno izognemo gneči v trgovinah in nakupujemo prek spleta. Možnosti je ogromno in na spletu bomo vedno našli kakšno tehnološko malenkost ali kaj večjega, tako za otroke kot za odrasle.

Iz udobja domačega fotelja

Iz udobja domačega fotelja lahko glede novoletnih daril uredimo prav vse. Na spletni strani kitajc.si boste med vrsto izdelkov zagotovo našli primernega. Lahko si omislite celo VR očala za navidezno resničnost, s katerimi boste presenetili najbližje. Na celotno kategorijo “virtualna resničnost” zdaj nudijo 50 % popust.

V naboru spletne trgovine kitajc.si je sicer neskončna paleta različnih izdelkov: od e-bralnikov, dodatkov za mobilne naprave, USB polnilcev, potovalnih adapterjev, slušalk, SD kartic, polnilcev za v avtomobil, adapterjev in kablov do različnih baterij in še marsikaj. Med nami skoraj ni junaka, ki ne bi kdaj poškodoval pametnega mobilnega telefona ali na primer izgubil polnilca zanj. Zato skoraj vsakdo potrebuje kak dodatek za mobilni telefon. V rubriki avtomobilska oprema pa boste našli od nosilcev za telefone do polnilnikov podlog proti zdrsu predmetov in podobno.

Če morda še nimate ideje za darila, pobrskajte med številnimi rubrikami. Prepričani smo, da je v njih skritih kar nekaj zanimivih izdelkov. Med izredno zanimivimi napravami je tudi pulzni oksimeter – monitor kisika v krvi in srčnega utripa.

Poskrbijo za lažjo odločitev

Morda na spletnih straneh redko zaidete na dno strani. Na spletni strani kitajc.si pa tam najdete kar nekaj zanimivih zadev. V oči so nam torej padle zanimive rubrike v nogi same strani. Če za to, da bi našli zanimive izdelke na bi radi prečesavali celotne strani, so tu zbrali posebne ponudbe, nove izdelke, izdelke, ki se najbolje prodajajo in podobno.

Izdelke, ki jih boste naročili na kitajc.si, imajo na zalogi, tako da nanje ne boste čakali celo večnost, kot bi lahko sklepali po imenu spletišča. V Sloveniji boste na pošiljko čakali od 1 do 3 dni. Pošiljke v EU so navadno dostavljene v enem tednu. Sicer pakete pošiljajo tudi v Bosno in Hercegovino, Srbijo, ZDA, Kanado, za pošiljanje paketov v druge države pa pišite na info@kitajc.si. Če ste izven EU, boste paket dobili v roku 1 meseca.

Plačate lahko tudi s PayPalom

Plačilo izdelkov je možno po predračunu, po povzetju ali kar s storitvijo PayPal, kar je zelo priročna možnost. Poštnina v Sloveniji je brezplačna, je pa paket možno plačati tudi z gotovino ob dostavi, vendar v tem primeru velja dodatna pristojbina v višini treh evrov.

Vračilo brez vprašanj

Če z izdelkom, ki ga boste prejeli, ne boste zadovoljni – brez skrbi. Nepoškodovanega in v originalni embalaži lahko vrnete, ne da bi navajali razloge za to. Čeprav je to edino pravilno, v vseh trgovinah v praksi ni tako.

Vsi izdelki imajo tudi 1-letno garancijo, če na garancijskem listu ni navedeno drugače.

Za več informacij, ogled vseh izdelkov in nakup obiščite spletno stran kitajc.si. Všečkajte tudi njihovo Facebook stran www.facebook.com/Kitajc.si. Še namig: tam najdete tudi najnovejšo kodo za popust. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več