Računalništvo, telefonija
08.09.2016 20:03

Deli z drugimi:

Share

Namizni skenerji Brother in Kofax

Tehnološkemu specialistu Brother je za novo serijo namiznih skenerjev priznani ponudnik programske opreme Kofax podelil certifikat skladnosti.
Namizni skenerji Brother in Kofax
Namizni skenerji Brother in Kofax

Serija ADS 2.0, zasnovana za optimalno učinkovitost v pisarni, omogoča hitro, obojestransko skeniranje s hitrostjo do 50 listov oz. 100 strani na minuto, in sicer do 5.000 listov na dan. Vsi modeli lahko obdelajo do 50 listov mešanih dokumentov različnih velikosti in vrst papirja, od 5 m dolgega papirja do bančnih in identifikacijskih kartic.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH: “Naši ADS-skenerji so kos velikim količinam skeniranja, saj so izdelani ob upoštevanju različnih potreb pisarn in delovnih skupin.

“S temi štirimi omrežnimi skenerji, bogatimi s funkcijami, smo trgu ponudili zanesljive, enostavne za uporabo in cenovno ugodne naprave, ki zmanjšujejo število korakov v delovnem procesu. Stopnja poslovne učinkovitosti je tako višja kot kdaj koli prej.”

“Kofaxov certifikat je še en dokaz, da modeli ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N in ADS-3600W predstavljajo vrhunsko rešitev skeniranja, ki se lahko nemoteče vključi v vse postopke digitalizacije in upravljanja dokumentov.”

Celotna serija se lahko enostavno priključi na omrežje prek Gigabitnega omrežnega vmesnika, na uporabnikov računalnik prek lokalnega vmesnika USB ali pa deluje celo brez povezovanja z računalnikom ter tako odpravi potrebo po nadaljnjih investicijah uporabnika oziroma podjetja. Modela ADS-2800W in ADS-3600W ponujata tudi brezžično povezljivost, vključno z brezžično podporo za namestitev WPS in Wi-Fi Direct, ki omogoča enostavno integracijo, a hkrati tudi zaklepanje zaslona na dotik za dodatno varnost.

Serija omogoča priročno, neposredno skeniranje na USB-ključ. Modelu ADS-3600W je dodana še funkcija NFC (Near Field Communications) za avtentikacijo uporabnika in skeniranje po meri.

Brotherjeva priznana odličnost in strojna oprema se dodatno ponašata s funkcijo zaznavanja podajanja več strani in naprednega sistema povratnih valjčkov, ki zagotavljajo obdelavo vsakega lista posebej. Modela ADS-3000N in ADS-3600W imata še senzor za zagozdenje papirja za neprekinjeno skeniranje in prihranek časa, ko gre za zajemanje velikih količin dokumentov.

Vsi skenerji v seriji omogočajo oblikovanje uporabniških profilov po meri za zajemanje dokumentov z enim dotikom na vnaprej določene destinacije, medtem ko sta samodejna poravnava in odstranitev prazne strani le dve izmed številnih vgrajenih funkcij za upravljanje dokumentov, ki skrajšajo čas priprave in omogočajo učinkovitejši potek dela.

Zbirka funkcij za obdelavo slik, kot so odstranjevanje sledi luknjača, procesiranje v ozadju, funkcija OCR – optično prepoznavanje znakov, prav tako zagotavljajo, da so dokumenti zajeti kakovostno in v skladu z zahtevami digitalnega arhiviranja.

Okoljski certifikat Energy Star je podeljen vsem štirim modelom, kar pomeni, da uporabniki, ki se odločijo za novo serijo skenerjev ADS 2.0, sledijo okoljevarstvenim pobudam, med katerimi je tudi manjša poraba papirja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več