15.11.2014 12:16

Naprava za nadzor hišnih ljubljenčkov D-Link

Z napravo za nadzor hišnih ljubljenčkov EyeOn™ boste na cenovno ugoden in preprost način lahko pazili na svoje hišne ljubljenčke od koderkoli.
Naprava za nadzor hišnih ljubljenčkov D-Link EyeOn™ (DCS-800L/P).

D-Link je razširil družino nagrajenih nadzornih naprav EyeOn™ z novim članom, ki je posebej zasnovan za nadzor hišnih ljubljenčkov. Naprava za nadzor hišnih ljubljenčkov EyeOn™ (DCS-800L/P) omogoča napreden, a kljub temu cenovno ugoden način nadziranja muc, psov, ptic in drugih hišnih ljubljenčkov.

Ljubitelji živali lahko preko svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika in s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije mydlink™ Lite pazijo na svoje hišne ljubljenčke, tudi ko niso doma. Nadzorna naprava je prenosna in ima vgrajene infrardeče LED žarnice, ki omogočajo nočno snemanje in se ob stemnitvi samodejno vklopijo, zato z njo lahko nadzorujete hišne ljubljenčke v vsakem trenutku, celo v temi. Ima tudi možnost dvosmernega zvoka, tako da lastniki lahko slišijo in pomirijo svojega ljubljenčka tudi, ko so v drugem prostoru ali zdoma.

„Z napravo za nadzor hišnih ljubljenčkov EyeOn™ boste lahko kar preko mobilne naprave pazili na svoje ljubljenčke ne glede na to, če ste doma ali kje drugje,“ je dejal Ivo Pavičić, vodja prodaje pri D-Link Adria. „Idealna je za tiste, ki hočejo biti povsem prepričani, da je njihov ljubljenček miren, da so vsi mladiči v leglu zdravi in na varnem, kot tudi za tiste, ki jih le zanima, kaj njihov ljubljenček počne, ko jih ni doma. Naprava za nadzor hišnih ljubljenčkov EyeOn™ je cenovno ugodna, hkrati pa ponuja vse zmožnosti, ki jih imajo nadzorne naprave s polnim naborom funkcij, in še veliko več.“

Žal pa je tveganje kraje žalostno dejstvo, s katerim se soočajo lastniki hišnih ljubljenčkov po vsej Evropi, predvsem tisti, ki imajo rodovniške in eksotične živali. Mnoge ljubljenčke, ukradene v Evropi, prevažajo v sosedne države in jih tam prodajo nič hudega slutečim novim lastnikom, kar bistveno zmanjšuje možnost, da bi bili najdeni.

Da bi se preprečil takšen scenarij, je nadzorna naprava EyeOn™ opremljena z možnostjo zaznavanja zvoka in gibanja, tako da lastniki lahko po e-pošti prejmejo opozorilo ob vsakem zaznanem zvoku ali gibanju in preko varnega brezžičnega omrežja hitro in na daljavo pogledajo, kaj se dogaja z njihovim ljubljenčkom, ter preverijo, ali je vse v redu. Nemoteno deluje s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom iOS ali Android, kar omogoča povezljivost tako doma kot na daljavo. To pa pomeni, da lastniki ne bodo imeli nobenih motenj pri nadzoru in da kot osnovno enoto lahko uporabijo več pametnih telefonov/tabličnih računalnikov. Če greste zdoma, lahko nadzorno napravo povežete neposredno na pametni telefon ali tablični računalnik, tako da za delovanje ne boste potrebovali internetne povezave, s tem pa si olajšate nadzor nad vašimi ljubljenčki tudi takrat, ko jih vzamete s seboj na počitnice ali jih pustite pri prijateljih.

Naprava za nadzor hišnih ljubljenčkov EyeOn™ (DCS-800L/P) je zdaj na voljo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00