12.09.2016 14:33

Napredna laserska tiskalnika

Brother je predstavil črno-bela poslovna laserska tiskalnika – HL-L6300DW za srednje velika podjetja in HL-L6400DW za večja podjetja. Oba modela sta bila oblikovana za podjetja, ki zahtevajo hitro in učinkovito tiskanje velikih količin ob nizkih stroških poslovanja.
Napredna laserska tiskalnika

Modela poganja visokokakovostni motor: HL-L6300DW natisne do 46 strani na minuto, HL-L6400DW pa do 50 strani na minuto. Obe napravi podpirata samodejno obojestransko tiskanje. Visokozmogljiv toner pripomore k zmanjšanju stroškov tiskanja.

HL-L6300DW ima priložen toner za 8.000 strani, kot opcija pa je na voljo izjemno zmogljiv toner za 12.000 strani. HL-L6400DW ima toner za 12.000 strani že priložen, z opcijskim tonerjem pa lahko natisnete celo do 20.000 strani.

Nova Brotherjeva tiskalnika imata 520-listni samodejni podajalnik dokumentov in izhodni pladenj za 250 listov. Oboje je mogoče nadgraditi z različnimi izbirnimi moduli: trije spodnji pladnji za 250 listov, dva spodnja pladnja za 520 listov, štirje pladnji v stolpu, vsak po 520 listov, in štirje izhodni predali. Za krmiljenje je na voljo intuitiven 4,5-cm zaslon na dotik.

HL-L6300DW in HL-L6400DW podpirata tako žično kot brezžično povezljivost z USB vmesnikom, WiFi-jem in gigabitnim LAN-om. Napravi prav tako podpirata vmesnik Brother Solutions (BSI), to je odprt vmesnik, ki omogoča razvijalcem programske opreme razvoj prilagojenih rešitev za upravljanje tiskanja.

Tiskalnika nudita neposredno tiskanje z različnih mobilnih naprav, kot so iPhone, iPad in Android Windows Phone 7/8 tablični računalniki in pametni telefoni, prek aplikacij iPrint & Scan, AirPrint ali Google Cloud Print ™. Prav tako omogočata neposredno tiskanje iz storitev v oblaku, kot sta Dropbox in Google Drive.

HL-L6300DW in HL-L6400DW zagotavljata visoko raven varnosti tiskanih dokumentov. Lahko sta integrirana z aktivnim imenikom (AD), podpirata pa tudi funkcije SFL 3.0, Protokol IPSec (Internet Protocol Security), Natisni arhiv (Print Archiv), Varna ponastavitev (Secure Reset) in Upravljanje certifikatov (Certificate Management). Tiskalnika sta opremljena z vgrajenim NFC-čitalnikom, ki omogoča tiskanje z mobilnih naprav in uporabo brezkontaktnih kartic za identifikacijo uporabnikov in sprostitev njihovih tiskalnih opravil.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.