Računalništvo, telefonija
13.04.2017 12:30

Deli z drugimi:

Share

Novi 34-palčni LCD zaslon razširja linijo Philipsovih ukrivljenih monitorjev

Philipsov najnovejši 34" ukrivljen monitor 349X7FJEW s svojo 1800R ukrivljenostjo ponuja neprekosljivo izkušnjo gledanja
Philipsov najnovejši 34" ukrivljen monitor 349X7FJEW s svojo 1800R ukrivljenostjo ponuja neprekosljivo izkušnjo gledanja

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, bogati svojo naraščajočo linijo ukrivljenih zaslonov z novim 34-palčnim monitorjem 349X7FJEW, ki s svojo 1800R ukrivljenostjo ponuja neprekosljivo izkušnjo gledanja, zasnova v ultra širokem formatu 21:9 pa daje uporabnikom dovolj prostora za več opravil hkrati. Ločljivost CrystalClear Quad HD zagotavlja popolno jasnost reprodukcije z natančnimi podrobnostmi, kar pride še posebej do izraza, kadar MultiView uporabljamo za sočasen prikaz velike količine informacij na zaslonu. Monitor je zasnovan za enostavno prilagodljivost, saj uporabnikom omogoča nastavitev nagiba in višine zaslona glede na svoje želje, da lahko v celoti uživajo v izkušnji gledanja.

• Eleganten 1800R ukrivljeni monitor z možnostjo nastavitve višine

• Kristalno čiste slike z UltraWide QHD ločljivostjo

• MultiView za povezovanje in ogled dveh virov hkrati

“Naš cilj je prinesti koristi ukrivljenih zaslonov, kot sta ostrina in učinek poglobljenosti, do čim več uporabnikov,” je povedal Artem Khomenko, produktni vodja monitorjev Philips za Evropo pri MMD. “34-palčni model je zadnji v obsežni liniji ukrivljenih monitorjev, ki jih v tem letu prinašamo na trg. To je tudi del naše predanosti, da ponudimo monitorje, ki spodbujajo ljudi, da naredijo več in so bolj zadovoljno produktivni: z širokimi in lepimi monitorji, ki inspirirajo svet okoli nas”.

Popoln monitor za kombinacijo dela in zabave

Z ukrivljenostjo R1800 se lahko uporabniki novega X-Line ukrivljenega monitorja veselijo zelo realistične izkušnje, z še boljšo osredotočenostjo na dejavnosti v okoljih, kot je dom, kjer je zelo verjetno, da bo veliko odvračanja pozornosti. Uporabniki se lahko lažje osredotočijo na to, kar počnejo, kot na primer gledanje filmov, obdelava fotografij, ustvarjanje video posnetkov ali več-urno delo na preglednicah in dokumentih. Ukrivljeni zaslon spodbuja koncentracijo z ustvarjanjem povečanega zaznavanje globine, še posebej pri opravilih z bogatimi podrobnostmi, saj ustvari več osebnega prostora.

Znotraj svojega osebnega vidnega prostora imajo uporabniki na voljo vse zmogljivosti, ki jih potrebujejo, da dlje uživajo v svojem delu na računalniku. Ločljivost UltraWide Quad HD in panoramski format 21:9 ponuja velikodušen zaslon z 3440 x 1440 slikovnimi pikami, kar pomeni več pik za prikaz slike. To naredi monitor kot idealno kombinacijo za delo in zabavo. Na voljo je več prostora za večopravilnost, kar omogoča uporabnikom, da imajo sočasno odprtih več oken, npr. službeno pošto, razne dokumente, poleg tega pa v živo spremljajo rezultate športnih tekem, vse to z odlično jasnostjo in ostrino. Urejanje in obdelava video vsebin s tem zaslonom je prav tako odlična, saj je zaslon dovolj širok, da uporabniki vidijo celotno časovnico naenkrat, medtem ko 117,3% (CIE1931) sRGB barvni razpon zagotavlja, da bodo navdušeni fotografi in video ustvarjalci uživali v odlični barvni reprodukciji.

Zahvaljujoč tehnologiji AMD FreeSync™ je predvajanje videa izjemno gladko, brez trganja in trzanja slike ali zamegljenosti gibanja. Glede na to, da je vedno bolj pomemben izgled samega monitorja, je 349X7FJEW ustvarjen s posebnim poudarkom na oblikovanju. Zaslon od roba do roba, poleg tega da maksimira prostor gledanja, daje monitorju lep in eleganten izgled, ki ga dopolnjujejo subtilne krivulje in kromiran ter blesteč zaključni sloj. Ta zaslon je ustvarjen ne le s funkcionalnostjo, temveč tudi z eleganco v mislih.

Zasnovan za udobje in dobro počutje

Najnovejši 34-palčni ukrivljeni X-line monitor je premišljeno zasnovan s funkcijami, ki si prizadevajo narediti življenje ljudi lažje in bolj udobno. Monitor je nastavljiv po višini in nagibu, tako da si lahko uporabniki optimalno nastavijo položaj ukrivljene vidne površine glede na svojo linijo pogleda, kar jim omogoča, da se izognejo neprijetnim in nezdravim nastavitvam sedenja. 349X7FJEW je opremljen tudi z opcijo Low Blue Mode. Študije so pokazale, da tako kot ultravijolični žarki lahko povzročijo poškodbe oči, tudi žarki kratkovalovne dolžine modre svetlobe iz LED zaslonov lahko povzročijo poškodbe oči in s časom vplivajo na vid. Razvita za dobro počutje, opcija Philips LowBlue Mode uporablja pametno programsko tehnologijo za zmanjšanje škodljive kratkovalovne dolžine modre svetlobe.

Glede na to, da je večopravilnost dandanes postala običajna praksa, ta monitor omogoča, da za opravljanje nalog namesto uporabe dveh zaslonov hkrati, lahko uporabniki zahvaljujoč tehnologiji Philips MultiView uživajo v prenosu slike iz dveh virov na isti širokozaslonski monitor. Zaslon se lahko bodisi razdeli na dva enaka dela, ali pa je eden od virov prikazan v formatu “slika-v-sliki” (PiP). Na ta način lahko, na primer, uporabniki istočasno v živo spremljajo novice ali športne rezultate, medtem ko delajo na dokumentih.

Prav tako ni potrebe po ločenem USB razdelilniku na mizi, saj je lahko preko vgrajenega razdelilnika povezanih več naprav, kar zmanjšuje število kablov in pušča USB priključke na prenosniku proste za hiter dostop. Monitor se lahko uporablja tudi za hitro polnjenje USB povezanih naprav.

Novi ukrivljeni monitor Philips 349X7FJEW X-Line bo na voljo od aprila 2017 dalje po priporočeni prodajni ceni 899 €.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več