14.10.2015 15:09

Naročniki SiOL TV so si ogledali že milijon filmskih vsebin na zahtevo

V teh dneh so v Telekomu Slovenije zabeležili milijon ogledov plačljivih video vsebin na zahtevo, ki so naročnikom SiOL TV na voljo od leta 2007. V Telekomu Slovenije, ki je vsebine na zahtevo uporabnikom na slovenskem trgu ponudil prvi, ponudbo v videoteki nenehno dopolnjujejo, zaradi velikega zanimanja za video vsebine pa naročnikom SiOL TV omogočajo tudi dostop do ločenih naročniških videotek, kot so Pickbox, Voyo, Minimax+ ter HBO OD in HBO GO. Naročnikom SiOL TV je tako na voljo več tisoč ur filmov in serij najrazličnejših žanrov.
Naročniki SiOL TV so si ogledali že milijon filmskih vsebin na zahtevo

»Uporabniki video vsebine spremljajo takrat, ko imajo čas in ko se za to odločijo sami, enako pa velja tudi za spremljanje TV-programov. Opažamo namreč izrazit porast sodobnih funkcij, kot je na primer Ogled nazaj, s katero si naročniki sami kreirajo svoj TV-spored, posamezne TV-vsebine pa si ogledajo, kadar želijo,« pravi Simon Slonjšak, produktni vodja storitev SiOL v Telekomu Slovenije. Telekom Slovenije uporabnikom omogoča ogled TV-programov za 72 ur nazaj.

DKino Telekoma Slovenije je sicer najobsežnejša tovrstna videoteka na slovenskem trgu, ki naročnikom SiOL TV ponuja filme različnih žanrov, primernih za vse starosti. Videoteka DKino naročnikom omogoča ogled najnovejših in najpopularnejših filmov vodilnih filmskih studiev (Warner Bros, Paramount Pictures, Disney, FOX, Sony …), pri tem pa Telekom Slovenije sodeluje z lokalnimi distributerji, kot so Karantanija Cinemas, Fivia, Demiurg in drugi. Naročnikom SiOL TV je na voljo tudi 10-minutni brezplačni predogled vsakega filma, tako da lahko sami ocenijo, ali jim je film všeč ali ne ter se na tej osnovi odločijo, ali bodo nadaljevali s plačljivim ogledom. Naročniki SiOL TV najdejo videoteko DKino na programskem mestu 5 ter v meniju naprednih vsebin na SiOL TV.

Septembra so bili v videoteki DKino najbolj priljubljeni filmi Spuži na suhem (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water), Ostrostrelec (American Sniper), Žarišče (Focus), Jupiter v vzponu (Jupiter Ascending), Kingsman: Tajna služba (Kingsman: The Secret Service), Pingvini z Madagaskarja (The Penguins of Madagascar), Maščevalci: Ultronova doba (Avengers: Age of Ultron), Tja in nazaj (Away & Back), A-ekipa (The A-Team) ter risanki Zvončica in legenda o Nikolizveri (Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast) in Domov (Home).

Najbolj gledan film vseh časov je slovenski film Gremo mi po svoje (1. del), najbolj priljubljeni žanri izposojenih vsebin pa so komedije, risanke in akcijski filmi. Do vsebin DKina naročniki najraje posegajo ob koncih tedna, in sicer od petka popoldne do nedelje zvečer ter ob praznikih, med šolskimi počitnicami in ob slabem vremenu, predvsem med 19. in 23. uro.

Več informacij o ponudbi SiOL TV Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Bronasti partner