17.09.2018 18:32
Posodobljeno 6 let nazaj.

Naruto to Boruto Shinobi Striker – Že v prodaji

Naruto to Boruto Shinobi Striker - Že v prodaji

Sliši se kot uradna igra svetovnega nogometnega prvenstva z nindžami, vendar gre za nov 3D-pretepaški naslov v slovitem animejskem univerzumu Naruto. Kot vedo gledalci animejev in bralci mang, je Boruto sin Naruta in Hinate Uzumaki. Členek »to« pa v japonščini pomeni »in«. Naslov igre je torej Naruto in Boruto, medtem ko so glavna posebnost naslova borbe osmih nindž v obliki štirih proti štirim. Udeležiti se jih je moč sam ali po spletu v prijateljevi družbi. Grafika je izvrstna, barvita in spektakularna, dosti je navpičnega gibanja po razgibanih arenah, v ekipo pa je mogoče povabiti številne znane like, kot sta Sasuke in kajpak sam Naruto.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.