Računalništvo, telefonija
29.03.2018 16:04
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Natisnite več in porabite manj

Natisnite več in porabite manj
Natisnite več in porabite manj

Najnovejša serija tiskalnikov Brother z velikimi rezervoarji omogoča uporabnikom, da natisnejo več in porabijo manj

Vodilo izboljšane serije priročnih, zanesljivih in cenovno dostopnih brizgalnih tiskalnikov InkBenefit Plus je natisniti več in porabiti manj.

Serija, ki jo sestavljajo štirje modeli DCP-T310, DCP-T510W, DCP-T710W in MFC-T910DW, je namenjena tako domačim kot majhnim pisarnam.

Znatno nižje stroške tiskanja na stran omogoča Brotherjev sistem za ponovno polnjenje rezervoarjev s črnilom. S črno plastenko natisnemo do 6.500 strani, z barvnimi pa do 5.000 strani (C, M, Y). Plastenke s črnilom prinašajo izjemno velike količine izpisov, manj dolivanja črnila in posledično krajši izpad delovanja.

Modelom so priložene plastenke vseh štirih barv – črna, cian, magenta in rumena plastenka – tako da lahko uporabniki takoj začnejo tiskati brez začetnih stroškov za potrošni material.

Kljub nižjim stroškom ostaja kakovost tiskanja visoka, z ločljivostjo do 600 x 1200 dpi.

Nova serija InkBenefit Plus, ki bo na voljo predvidoma maja 2018, je kompaktna, torej se brez težav prilagodi majhni ali domači pisarni. Funkcija tihega načina delovanja ohranja emisijo hrupa na najnižji možni ravni, kar je zagotovo dobrodošlo doma ali v pisarni katere koli velikosti.

Fleksibilnost podpirajo modeli DCP-T510W, DCP-T710W in MFC-T910DW z brezžično povezljivostjo, ki uporabnikom omogočajo tiskanje ne glede na to, katero mobilno napravo uporabljajo – tablični računalnik, pametni telefon ali prenosni in namizni računalnik.

Naprave v seriji so hitre, pri čemer najzmogljivejša natisne do 10 barvnih strani na minuto oziroma do 12 črno-belih strani na minuto. Zahvaljujoč funkciji hitrega skeniranja boste pri ločljivosti 100 dpi čakali le do 4,38 sekunde na izpis prve strani v barvah in 3,5 sekunde črno-belo.

Najzmogljivejši model je opremljen s številnimi funkcijami, kot so samodejno obojestransko tiskanje, uporabniku prijazen 4,5-cm barvni LCD-zaslon, neposredno tiskanje fotografij z USB-pomnilniškega pogona, 80-listni večnamenski pladenj in možnost tiskanja na različne medije, vključno s kuvertami in karticami.

Modela DCP-T710W in MFC-T910DW imata 20-listni samodejni podajalnik dokumentov (ADF), kar ponuja skeniranje ali kopiranje velikih količin večlistnih dokumentov namesto ročnega podajanja list po list.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: “Sistem rezervoarjev za ponovno polnjenje omogoča uporabnikom večje količine izpisa in najnižje možne stroške tiskanja na stran, saj je manj menjav potrošnega materiala. Nova serija InkBenefit Plus s svojo priročnostjo, vzdržljivostjo in cenovno dostopnostjo zadovoljuje potrebe majhnih in domačih pisarn. Opremljena s številnimi funkcijami olajša delo in prihrani denar, ne da bi pri tem zmanjšala kakovost tiskanja.”


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več