09.11.2016 12:53
Posodobljeno 7 let nazaj.

Ne obremenjujte se več z inventuro

Zakonsko obvezna inventura številnim podjetjem predstavlja velik stres. Popis osnovnih sredstev je treba narediti organizirano in natančno, saj ti podatki vplivajo na višino kapitala in poslovnega izida. Z ustreznimi sistemi pa si je inventuro mogoče precej olajšati.

Lep primer poenostavljene inventure z ustreznim sistemom je mogoče najti v podjetju Novi dom, kjer izvedejo popis več kot 2500 artiklov v le dveh dneh, programski del pa je nato v programu SAOP iCenter izveden v največ 15 minutah. S klasičnim sistemom bi podjetje za isti postopek lahko potrebovalo tudi do 20 dni.

O tem, kako izvesti inventuro v krajšem času ter z manj zaposlenimi, bo podjetje SAOP spregovorilo na brezplačnem spletnem seminarju, ki bo potekal 11. novembra 2016 ob 10.00 uri. Udeležite se ga in izvedeli boste, kako se ustrezno pripraviti na inventuro in jo izvesti.

Prijavite se na brezplačni seminar ali naročite posnetek za kasnejši ogled TUKAJ.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

COLBY d.o.o.