Računalništvo, telefonija
04.02.2019 09:46
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ne zamudite najboljšega B2B dogodka v regiji

NT konferenca je tradicionalen dogodek katerega letos pričakujemo že 24. izvedbo. Potekala bo med 21. in 23. majem 2019 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.
Ne zamudite najboljšega B2B dogodka v regiji
Ne zamudite najboljšega B2B dogodka v regiji

Gre za največjo in osrednjo tehnološko-poslovno konferenco pri nas, letos pa se bo rdeča nit umetna inteligenca (AI), ki skozi na široko odprta vrata vstopa v naša življenja.

Na letošnji NT konferenci bodo udeleženci kot je že v navadi prepletali tehnologijo in posel, spoznavali najnovejše tehnologije in ustvarjali trende. Zbrani bodo tako predstavniki tehnološkega področja, torej IT specialisti in IT managerji, kot tudi močno zastopan poslovni segment, torej odločevalci v podjetjih, zaposleni v marketingu, prodaji in HR-ju.

Del konference bo popolnoma tehnološko obarvan, kar pomeni, da si lahko obetamo ogromno izredno poglobljenih tehnoloških predavanj. Drugi del pa bo poslovni, ki se bo po keynote govorniku osrednjem dogodku razdelil v štiri vertikale. Tako bodo pokrili področja energetike, financ, javnega sektorja in proizvodnje. Tudi sicer bo v sreda namenjena NTK Poslovnemu dnevu.

NT konferenca je lani prejela nagrado (Conventa Crossover Award) za najboljši B2B dogodek v regiji. Udeležilo se jo je več kot 2.200 udeležencev, 140 predavateljev pa je opravilo več kot 130 predavanj. Konferenco je pokrivalo 30 novinarjev, pridobila pa je kar 60 pokroviteljev. Za letos pričakujejo še večji obisk.

Poleg vrhunskih predavanj bodo imeli pokrovitelji številne stojnice, kjer se bo možno zabavati, kaj naučiti ali dobiti super nagrade.

Če bi se konference radi udeležili, s prijavo ne odlašajte: https://www.ntk.si/prijava/. Le ta vam je do 15. februarja 2019 na voljo po znižani Early Bird ceni!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več