01.12.2016 18:55
Posodobljeno 7 let nazaj.

Ne zamudite predbožične razprodaje na Everbuying.net!

Predbožična razprodaja na Everbuying.net se nedvomno splača!

Vas že daje božična obdarovalna mrzlica? Se še vedno niste odločili kaj bi kupili svojim najdražjim? Morda vam pri odločitvi lahko pomaga predbožična razprodaja, ki smo jo zasledili na spletnem portalu Everbuying.net. Že na tako nizke cene so namreč na spletni strani poskrbeli za še dodatne popuste, tako da se bo oddahnila tudi vaša denarnica. V ospredju so seveda pametni mobilni telefoni, hkrati pa ne manjka niti pisana druščina drugih raznoraznih tehnoloških igračk, ki bodo razveselile vsakogar.

V nadaljevanju poglejmo, kaj tokrat priporočajo na področju pametnih mobilnih telefonov:

1. Xiaomi Redmi 4

Xiaomi Redmi 4 je zmogljiv pametni mobilni telefon, ki ga na spletni prodajalni Everbuying.net v tokratni akciji dobite za relativno nizko ceno. Za nakup 32 gigabajtne različice je namreč v predbožični prodaji potrebno odšteti le 151 evrov (s kuponom EREDMI4). V to ceno je vštet še 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon, osemjedrni procesor Snapdragon 625 frekvence dveh gigahercev. Nakup lahko opravimo na spletni povezavi bit.ly/Xiaomi-Redmi-4-RN, poštni stroški pošiljanja v Slovenijo pa so seveda kot vedno brezplačni.

2. Ulefone Tiger

Spletni trgovec Everbuying.net je pripravil noro akcijo, kjer je odlični pametni mobilni telefon Ulefone Tiger na prodaj za 102 evrov (s kuponom EBTIGER). Ulefone Tiger se ponaša z odličnima kamerama in sicer na sprednji strani z ločljivostjo 5 milijonov točk ter na zadnji strani z ločljivostjo 8 milijonov točk. Notranji pomnilnik je sicer nekolijko majhen (16 gigabajtov), vendar ga lahko razširite na do 128 GB s pomočjo pomnilniške kartice. Zaslon je 5 palčni (12,7 cm) HD, ki skrbi za lep grafični prikaz štirjedrnega procesorja in dva gigabajta sistemskega pomnilnika. Ta je na voljo za nakup na spletni povezavi http://bit.ly/Ulefone-Tiger-RN.

3. LeTV Leeco Le 2 Pro

Leeco Le 2 Pro je ultra zmogljivi telefon podjetja LeTV. Pametni telefon z mobilnim operacijskim sistemom Android 6.0 poganja procesor Helio X20 podjetja MediaTek. Gre za procesor desetimi jedrni, ki v navezi s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika kos še tako zahtevnim nalogom. Leeco Le 2 Pro se lahko pohvali z zadnjo kamero z 21 milijonov točk in z 8 milijonov točk na sprednji strani. Za shranjevanje podatkov je na voljo 32 gigabajtov prostora. Ohišje naprave je iz brušenega aluminija, ki daje občutek prestižnosti. Zaslon pametnega telefona je velikosti 5,5-palcev ali naših 13,97-centimetrov z ločljivostjo 1920×1080 pik in gostoto 403 pik na palec. Na zadnji strani naprave se nahaja bralnik prstnih odtisov, ki skrbi za varnost vaših podatkov in tudi pripomore k boljši uporabniški izkušnji. Za izjemni pametni mobilni telefon LeTV Leeco Le 2 Pro ne bo potrebno seči globoko v žep, saj je ta s kuponom EBLETV2 na spletni povezavi bit.ly/LeTV-Leeco-Le-2-Pro na voljo že za zgolj 193 evrov.

Ostali zanimivi artikli na spletni strani Everbuying.net pa so na voljo na spletni povezavi bit.ly/Gifts-For-Christmas-Everbuying.

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75