Računalništvo, telefonija
21.02.2014 10:58

Deli z drugimi:

Share

Retro is cool! Neo Geo X kmalu v tem delu Evrope?

For a limited time, the NEOGEO X GOLD LIMITED EDITION will come with a free NINJA MASTER'S NEOGEO X Game Card while supplies last!
For a limited time, the NEOGEO X GOLD LIMITED EDITION will come with a free NINJA MASTER'S NEOGEO X Game Card while supplies last!

Vsi ljubitelji klasičnih pretepaških arkadnih iger, ki so se pred 15 ali 20 leti igrali v zabaviščnih parkih prihajajo sedaj v vašo dnevno sobo. Govori se namreč o novem distributerju Retro Video iger za področje Slovenije, Avstrije in Hrvaške.

Ste malo staromodni in se še spomnite elektronskih igrač SEGA, NINTENDO, ATARI in NEO GEO. Govori se o novem uvozniku, ki bo v Slovenijo in sosednje države pripeljal arkadne RETRO igre Neo Geo X in Sega. Če ste ljubitelj Retro iger je to za vas prav gotovo dobra novica. Po zdajšnjih informacijah bodo cene Sega igralnih konzol od 49.99 EUR pa do 69.99 EUR. Neo Geo X pa vas bo olajšal za 199 EUR ali 249 EUR v Vip izvedbi.

Ni kaj. Za vsakega nekaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več