Računalništvo, telefonija
28.11.2013 08:40

Deli z drugimi:

Share

NetApp Insight Awards 2013

Nagrade NetApp Insight zagotavljajo veliko priložnost za priznanje posameznikov, ki so vidno prispevali pri razširitvi in integraciji NetAppa na področju EMEA.
NetApp Insight Awards 2013
NetApp Insight Awards 2013

Dogodek NetApp Insight Awards 2013 se je odvil novembra v Dublinu.Tam so podelili priznanje 17 ljudem iz njihove partnerske skupnosti in NetAppovih partnerskih tehničnih ekip. Tudi to leto pa so imeli prav posebno kategorijo in sicer: Outstanding Contribution by a NetAppTech Team Partner/Member.

Kako je potekal proces nominacije?

Vsako leto NetApp in njihove partnerske tehnične ekipe izberejo nominirance. Izbor poteka glede na podrobne opise dosežkov. Pri tem upoštevajo kakšne napredne sistemske rešitve za vse vidike obvladovanja podatkov v poslovnih sistemih so kot integratorji vpeljali v kompleksna in heterogena okolja in kako visok nivo pričakovanj strank so dosegli. NetAppovi tehnični voditelji nato še enkrat preučijo nominirance, glasujejo, in izberejo nagrajence.

Letos je nagrado Outstanding Contribution by a NetApp Tech Team dobila prav tehnična ekipa slovenskega podjetja Our Space Appliances, ki je vodilni ponudnik diskovnih sistemov NetApp v Sloveniji in Adriatic regiji. S svojim odličnim tehničnim znanjem, nenehnim izobraževanjem njihovih strokovnjakov, sledenjem trendom razvoja in predanostjo, so dokazali, da si nagrado zares zaslužijo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več