Računalništvo, telefonija
30.09.2010 10:35

Deli z drugimi:

Share

Nikonov fotografski portal my Picturetown prenovljen

Nikonov fotografski portal my Picturetown prenovljen
Nikonov fotografski portal my Picturetown prenovljen

Podjetje Nikon je poskrbelo za stilsko in vsebinsko prenovo ter nadgradnjo spletnega mesta my Picturetown. Na spletnem naslovu www.mypicturetown.com uporabnike pričakuje svež uporabniški vmesnik, ki premore tudi edinstveno funckijo PhotoMovie, s katero lahko uporabniki iz fotografij sestavijo video posnetek.

Prenovljeno spletno mesto my Picturetown se lahko pohvali z novo podobo ter dodanimi funkcijami in storitvami. Pri prenovi je glavno vlogo igrala enostavnost uporabe, saj so snovalci želeli, da uporabniki vse naloge postorijo s kar najmanj kliki. Podprta je tudi funkcija »povleci in spusti«, uporabnik pa si na posamezni strani lahko ogleda tudi po več tisoč fotografij.

Med novostmi velja izpostaviti funkcijo PhotoMovie, ki uporabniku omogoča združevanje fotografij, sporočil ter glasbe v video posnetek, ki ga je povrhu moč opremiti tudi s številnimi posebnimi učinki. Deljenje fotografij in video posnetkov s prijatelji in znanci pa je prav tako še dodatno poenostavljeno.

Prijava na spletni portal my Picturetown ostaja brezplačna, ob prijavi pa uporabnik v uporabo prejme 2 GB prostora za shranjevanje svojih digitalnih fotografij. Ob doplačilu je moč kapaciteto uporabnikovega predala tudi nadgraditi – vse do 200 GB.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več