Računalništvo, telefonija
20.04.2017 11:07
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nina & Gašper sta se spoznala na ona-on.com. Kje pa ljubezen iščete vi?

Nina & Gašper sta se spoznala na ona-on.com. Kje pa ljubezen iščete vi?
Nina & Gašper sta se spoznala na ona-on.com. Kje pa ljubezen iščete vi?

V sklopu natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com iščemo najlepše ljubezenske zgodbe o spoznavanju na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com!

Vse več nas je! Vse več parov, ki so svojo boljšo polovico spoznali na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com. Zbiramo zgodbe parov, ki so se našli na ona-on.com – čakajo vaju lepe nagrade!

Naši pari svojo zgodbo o tem, kako sta se našla, v sklopu natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com zelo radi delijo z nami. Med njimi so tudi Jerneja & Mitja, Sabina & Sašo ter Nina & Gašper.

Jerneja & Mitja: Najini zmenki niso potekali na čajih, ampak ob teku

“Na ona-on sem jaz našla Mitjo in mu tudi prva pisala. Najbolj me je pritegnila njegova slika, je pa res, da ni imel veliko zapisano o sebi na profilu. Ampak sem na fotki videla, da je športnik in me je to še najbolj pritegnilo.

Potem je odgovoril na moje sporočilo. Začela sva si dopisovati, ugotovila sva, da imava ogromno skupnih interesov in tudi, da živiva le dva kilometra narazen!”


Sabina & Sašo: Na Sabini so me pritegnili skupni interesi

“Sestra me je nagovorila, da se vpišem na portal ona-on. Na Sabini so me pritegnili skupni interesi (ljubezen do kužkov, ples, pohodništvo) in poslal sem prvo sporočilo. Odpisala mi je in takoj sva se začela pogovarjati do poznih večernih ur.”


Nina & Gašper: Najini klepeti so trajali ure in ure, prvi zmenek pa je trajal kar 11 ur!

“Prvo sporočilo je poslal Gašper. Ni trajalo dolgo, da je dobil odgovor. In začela sva klepetati. Klepeti so trajali ure in ure.

Kmalu so dnevi postajali prekratki, da bi si povedala in izmenjala vse, kar sva si želela. Ugotovila sva, da imava polno skupnih interesov in da sta se končno našli dve osebi, ki sta si popolnoma enaki po karakterju in razmišljanju.”


To je le peščica srečnih ljubezenskih zgodb, ki so se pričele na ona-on. Več zgodb parov si lahko preberete TUKAJ.


Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Oddajta svojo zgodbo, bodita v navdih tistim, ki še iščejo, in se potegujta za lepe nagrade! En par bomo tudi poročili!


Iščemo zanimive izkušnje s spoznavanjem prek spleta!

Ste svojo boljšo polovico spoznali prek spleta? Ali le dobrega prijatelja, znanca, simpatijo? Anonimno nam zaupajte svojo izkušnjo s spletnim spoznavanjem TUKAJ. Najboljše izkušnje bodo lepo nagrajene!

Še iščete svojo boljšo polovico?

Vas je pomlad končno ujela in ste že srečno zaljubljeni ali svojo boljšo polovico še iščete? Če ste med tistimi, ki letošnjo pomlad še nimajo tistega nekoga posebnega – poiščite ga s pomočjo ona-on.com! Tako so se spoznali tudi Jerneja in Mitja, Nina in Gašper ter Sabina in Sašo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več