14.09.2018 18:00

Nov hit je tu! Tablica Riši&Briši!

AKCIJA! Tablica Riši&Briši je na voljo v vseh poslovalnicah Big Bang. Že od 19.99€ naprej!
Nov hit je tu! Tablica Riši&Briši!

E-tablica riši & Briši s pisalom in tipko za izbris zaslona vam omogoča, da si na e-tablico delate zapiske, delate skice in še mnogo več. Je nadvse primerna za otroke, saj spodbuja ustvarjalnost. Namesto Android ali Ipad tablic kupite vašemu otroku tablico, ki ga bo prav tako navdušila, saj ponuja ogromno možnosti za zabavo, kot tudi za učenje.

Oglejte si spodnji video, da si ogledate delovanje e-tablice Riši&briši!

Inteligentna e-tablica za pisanje z LCD zaslonom odpravlja potrebo po papirju. Vrhunsko zasnovan LCD-zaslon je narejen tako, da piše s pisalom na zaslonu. Slika bo ostala tako dolgo, kot jo potrebujete. Nato jo lahko s pritiskom gumba preprosto izbrišete. Ustvarjajte znova in znova brez potrebe po polnjenju ali povezovanju. Samo z eno baterijo lahko prihranite do 10.000 kosov papirja!

Na voljo je v dveh velikostih, in sicer prva je diagonale 8.5″ (21,6 cm) in druga večja, ki meri 12.0″ (30,6 cm).

Samo v trgovinah Big Bang!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

MITS d.o.o.