20.06.2018 19:15

Nov laskavi naziv za Huawei P20 Pro: najboljši telefon leta 2018

Huawei P20 Pro je bil na prireditvi European Hardware Awards 2018 imenovan za najboljši telefon leta. Prireditev vsako leto organizira European Hardware Association. European Hardware Awards prepoznajo in proslavijo najboljše elektronske izdelke na evropskem trgu po izboru izkušenih urednikov po vsem svetu. Letošnja podelitev je pritegnila več kot 100 urednikov, ki so glasovali za njihove najljubše izdelke v 42 kategorijah elektronskih naprav in strojne opreme, med katerimi so bili tudi pametni telefoni, nosljiva elektronika ter komponente za osebne računalnike.

“To predstavlja še eno lovoriko za Huawei P20 Pro in ga trdno zacementira kot favorita med potrošniki in znotraj industrije. Navdušeni smo, da smo prejeli to priznanje,” je povedal Bruce Lee, podpredsednik oddelka za telefone pri Huawei Consumer Business Group.

Andrzej Bania, soustanovitelj organizacije European Hardware Association (EHA) je povedal: “Pri podelitvi nagrad EHA je soba polna poznavalcev tehnološke industrije prepoznala Huawei P20 Pro kot najboljši pametni telefon leta 2018. European Hardware Association združuje devet največjih publikacij na tematiko strojne opreme po vsem kontinentu, ki imajo skupno več kot 22 milijonov bralcev. Po ocenjevanju najnovejših predstavljenih izdelkov na trgu je več kot 100 najboljših evropskih tehnoloških urednikov izglasovalo Huawei P20 Pro kot najboljšega med najboljšimi. To je izjemen dosežek za Huawei v izjemno konkurenčni kategoriji.”

Huawei P20 Pro se ponaša s prvo trojno kamero Leica in procesorjem, ki omogoča funkcije umetne inteligence, ki skupaj omogočata profesionalno fotografsko izkušnjo. Pametni sistem kamer prinaša izjemne nočne posnetke brez uporabe stojala in podpira do 5× hibridno povečavo oz. 10× digitalno povečavo. O zmožnostih kamere na novem paradnem konju Huawei priča tudi dolgoročno dominiranje na lestvici DxOMark, ki je zaupanja vreden standard zmogljivosti kamer. Na tej lestvici Huawei P20 Pro stoji nad ostalimi v konkurenci s skupno oceno 109 že vse od svoje predstavitve marca letos.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55