Računalništvo, telefonija
04.07.2014 10:13

Deli z drugimi:

Share

Nova aplikacija Sola beats

Pivovarna Union z digiGRALom svoje uporabnike motivira, zabava in se povezuje z njimi prek ustvarjane glasbeno-promocijske aplikacije Sola Beats.
Nova aplikacija Sola beats
Nova aplikacija Sola beats

Sola Beats ustvarjalno združuje ritem in osvežilno pijačo mladih

Da so v digiGRALu upravičeno zadovoljni s svojim poslovanjem ne kažejo le dobri rezultati in zadovoljstvo uporabnikov aplikacij, temveč tudi vse večje število uglednih podjetij, ki jim zaupajo. Tako so ravno pred kratkim v splet poslali tudi novo aplikacijo Sola Beats za Sola ledene čaje, Pivovarne Union. Želja naročnika je bila ohraniti svojo pozicijo na področju ledenih čajev in jo še dodatno približati mladim preko glasbene aktivnosti, ki predstavlja pomemben del njihovega življenja. Nadgradnja slogana je tako za nekaj čas popeljala njihov okus v ritmične vode – Okus=Ritem, ki te premakne.

Promocija, ki prebuja kreativnost uporabnikov

Zabavna glasbeno ustvarjalna aplikacija Sola Beats, je tako zasnovana z željo, da bi jim poleg zabavne aplikacije ponudili še možnost ustvarjanja in posledično pozibavanja na različne glasbene stile. Zato lahko uporabniki sami pilijo svojo glasbeno kreativnost in sestavljene trendovske posnetke delijo s prijatelji ter spoznajo njihove. “V digiGRALu se trudimo, kadarkoli je mogoče, prek naših aplikacij in drugih digitalnih rešitev spodbujati aktivacijo publike. Želimo jim ponujati možnosti, da sami ustvarjajo, namesto da dobijo vse na pladnju. To jim pomaga graditi pozitivno podobo, saj dobijo izkušnjo in zavedanje, da tudi oni lahko ustvarjajo. Poleg tega si želimo, da bo glasba čim več uporabnikov dvignila s stola in jih spodbudila k plesu na katerega od posnetkov. Vsekakor s tem želimo ustvarjati pozitiven prispevek družbi,” pove Gregor Graf iz digiGRALa.

Tehnološki napredek v globalnem pomenu

Celotna aplikacija je razvita v HTML5 standardu in je zaradi težnje po uporabi novih standardov prinesla s seboj zelo zahtevne izzive: “Ne, nismo se mogli zgledovati po nobeni aplikaciji, ki bi bila razvita s sodobno tehnologijo. V tem projektu je naša ekipa zagotovo premaknila meje trenutnih zmožnosti digitalne tehnologije. In to daje občutek ponosa, da imamo ekipo, ki se, ko naleti na ovire, zna odzvati izzivom primerno. S pogumom, znanjem, podporo ostale ekipe ter odprtostjo i naprednostjo naročnika,” zadovoljno poudarja Gregor Graf iz digiGRALa.

Sola Beats povezuje digitalni svet s fizičnim

Aplikacijo, ki deluje tudi na mobilnikih, so povezali tudi z dogajanjem na prodajnem mestu – kjer uporabniki prejmejo kode za dodatne glasbene pakete: “Tako da smo usmerjeni tudi v dogajanje v fizičnem svetu. Aplikacijo bi želeli predstaviti tudi kupcem ledenega čaja izven Slovenije. Z novimi glasbenimi paketi, pa lahko postane brezčasna in kultna,” razmišlja Graf.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Rubikon GRAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Rubikon GRAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Rubikon GRAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več